Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1


Στιγμιότυπο από τον αγώνα α' γύρου


Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου ξεπέρασε με νίκη και το εμπόδιο του πολύ καλού στο β’ μέρος Παλληνιακού, ύστερα από ικανοποιητική εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν για λίγο και τα νέα τους αποκτήματα Τσίκλο και Σέρρα ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με βασικό μέσο τον 18χρονο Ελ Γκαμάλ (προερχόμενο από τις υποδομές του Αήττητου και στην συνέχεια του Παναθηναϊκού), που απέκτησαν από την Θύελλα Ραφήνας.
Η επίθεση του Ολυμπιακού δούλεψε καλά, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, οπότε εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των αντιπάλων αμυντικών και σημείωσε δύο τέρματα με τον Κατσιγιάννη στο 22’ και τον Τσουμάνη στο 42’. Το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, δεν άντεξε για πολύ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’) ο Παλληνιακός μείωσε με τον δραστήριο Βασιλό (2-1).
Στο β’ μέρος έγινε συναρπαστικό παιχνίδι, με προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές. Σε μια από τις δύο ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός (και τις δύο με σουτ τον Βαζέχα) για να πετύχει τρίτο τέρμα, ο Βαζέχα (62’) έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Χριστοφιλέα. Ο Παλληνιακός στο διάστημα αυτό διατήρησε σημαντική κατοχή μπάλλας και απείλησε 1-2 φορές την εστία των γηπεδούχων.
Καλοί οι διαιτητές Γιαλούρης – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Καρποντίνης, Τσουμάνης (89' Τσίκλος), Κατσιγιάννης (80' Σέρρας), Φώσκολος, Βαζέχα, Αθανασόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (81' Μητσιάρας), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Ελ Γκαμάλ, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης (70' Κούνας), Γεωργιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money