Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–0

Πολύ δύσκολη νίκη του πρωτοπόρου και κοντά στην κατάκτηση του τίτλου Ολυμπιακού, επί του σκληροτράχηλου Νικηφόρου, που κυνήγησε την ισοπαλία με κάθε τρόπο αλλά δεν κατάφερε να την αποσπάσει… Η χαλαρότητα των γηπεδούχων και η συνοχή των φιλοξενουμένων σε κέντρο και άμυνα, δεν επέτρεψε την δημιουργία φάσεων μπροστά στις εστίες.

Στο β’ ημίχρονο χρειάσθηκε στους γηπεδούχους η βοήθεια των Αθανασόπουλου και Στεφανή (μπήκαν ως αλλαγές), προκειμένου η ομάδα να βρει ρυθμό. Η επιστροφή του Χατζηπαναγιώτη στον Νικηφόρο, έδωσε νέα δύναμη στην ομάδα και κάποιες ευκαιρίες για γκολ (μία ο Χατζηπαναγιώτης και μία ο Καραΐνδρος). Όμως, μια διακοπή του παιχνιδιού στο 65’ λόγω δυναμικής συμπεριφοράς του Τσίκλου στον Κούκο, δημιούργησε αναστάτωση, εκνευρισμό και τελικά «άναψε τα αίματα» στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να θιγεί ο εγωισμός των γηπεδούχων και να χαθεί ο ειρμός παιχνιδιού των φιλοξενουμένων!

Ο έμπειρος Αθανασόπουλος εκμεταλλεύθηκε την κατάσταση και κτύπησε στο 68’ με τελική προσπάθεια στο δοκάρι ενώ στο 70’ πέτυχε το 1-0. Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Φώσκολος στο 76’. Έτσι, ο Ολυμπιακός έφθασε τις 19 νίκες στο πρωτάθλημα και ο Νικηφόρος έμεινε για μια ακόμη αγωνιστική χωρίς βαθμό (έχει 9 αγωνιστικές, από τις 7/12/2013, να πετύχει νίκη).

Εντύπωση προκάλεσε το γυναικείο διαιτητικό τρίο! Οι κυρίες Ελ. Αντωνίου – Μπαλάγκα, Γκόντα ήταν προσεκτικές στις υποδείξεις τους αν και ανέχθηκαν κάπως, το σκληρό παιχνίδι και των δύο ομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα (79' Μπερμπάντης), Τσιούμας, Ιωσήπου, Τσίκλος, Στέλλας, Τσουμάνης (56' Αθανασόπουλος), Μαρκομιχάλης, Φώσκολος, Βαζέχα, Κατσιγιάννης (56' Στεφανή).

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιριγώτης, Ντάσκαρης, Καραΐνδρος, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης (76' Βεντούρης), Παναγιότι (74' Τσικριτέας), Κούκος, Δούβος, Κλης (89' Πλάκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money