Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΥΚΑΜΙΝΟ 0-1


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 0–1
Με ανανεωμένες ενδεκάδες έπαιξαν οι αντίπαλοι και το Συκάμινο –πιο έμπειρο- πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη 1-0 μέσα στην έδρα της Βουλιαγμένης. Ο αγώνας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (πολύ κρύο και αέρας) εξελίχθηκε αμφίρροπος, με λίγες (αλλά καλές) ευκαιρίες μπροστά στα τέρματα και τους τερματοφύλακες να πραγματοποιούν σωτήριες αποκρούσεις. Επίσης, ο άθλιος αγωνιστικός χώρος δημιούργησε προϋποθέσεις για αρκετούς τραυματισμούς παικτών και διακοπές του παιχνιδιού…
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 67’ ο Φιλλής, που πήρε πάσα από τον Παπαπάνου (1-0). Λίγο νωρίτερα (60’) ο Τσάλλε βρέθηκε σε θέση βολής πλάγια εντός περιοχής, κι εξαπέλυσε δυνατό σουτ, που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Οσμάν. Στο 72’ ο Δημητριάδης δεν εκμεταλλεύθηκε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Βασιλόπουλο, που έπεσε στα πόδια του κι έσωσε το τέρμα του!
Εξαιρετική η διαιτησία του Μαργαρίτη και των βοηθών Ζαχαρόπουλου και Καραθανάση.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Μπεκιάι, Παπανικολάου (73' Ρόθος), Πάππα, Τσούνης, Ιωαννίδης (14' λ.τρ. Κολώνιας), Μάστορας (55' Λιόλιος), Κόρδας, Τσάλλε, Μπάμπα, Χάλαρης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Δημητριάδης (85' Μαρίνοβ), Μπάρο, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Τυροβόλης, Παπαγάλος (46' Γκας), Τσαβντάροβ, Μπάνας, Παπαπάνου (84' Τζεβελέκος), Φιλλής.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 4–0
Με καλή εμφάνιση ο πρωτοπόρος Παθιακάκης νίκησε 4-0 τον ουραγό Μαύρο Αετό. Στο πρώτο ημίωρο το ματς είχε ήδη κριθεί αφού το σκορ ήταν 3-0. Το 1-0 στο 15’ ο Ντρένοβα με ατομική ενέργεια, το 2-0 ο Τσιούμας με προβολή στο 22’ σε σέντρα του Μπαλωμένου, το 3-0 ο Γιώτης στο 31’ με πλασέ από την περιοχή.
Ο Μαύρο Αετός είχε μόνο ένα σουτ του Άλι στο 18’, που απέκρουσε στην γωνιά του ο Σπανός. Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό απ’ ότι στο πρώτο 45λεπτο, με τους παίκτες των φιλοξενουμένων να δημιουργούν συνεχώς καταστάσεις για …παρεξήγηση!
Στο 74’ ο Τσιούμας πέτυχε το 4-0 σε άδεια εστία, αφού ενέργεια και πάσα του Ντρένοβα, που είχε περάσει και τον τερματοφύλακα Σπ. Βασιλάκο!
Αμέσως μετά (75’) απεβλήθη ο Δ. Βασιλάκος γιατί «κλώτσησε βάναυσα αντίπαλο παίκτη στο πρόσωπο», όπως έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Τραυματίσθηκε ο 16χρονος Μ. Τασιούδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε αλλά εξεμάνη ο πατέρας του παίκτη Σωτ. Τασιούδης, που ως εκπρόσωπος του Παθιακάκη καθόταν στον πάγκο και απεβλήθη κι αυτός…
Μετά την λήξη του αγώνα, ο Τσεβάς πλησίασε τον διαιτητή και τον έβρισε χυδαία, με αποτέλεσμα να γραφτεί κι αυτός στο φύλλο αγώνα.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πολυχρονιάδης, Ανδρ. Βλάχος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Ε. Βουρτσάνης (63’ Μ. Τασιούδης, 75’ λ.τρ. Γκέος), Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Ρόμπολας, Μπάσολι, Γιώτης, Τσιούμας, Ντρένοβα, Μέρο (50’ Μπουτίβας).
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σπυρ. Βασιλάκος, Βρέττο, Λόης (75’ Μαγγανιάρης), Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Τσεβάς, Τζίκα, Σταμ. Βασιλάκος, Θ. Βασιλάκος (85’ Παπαϊωάννου), Τριανταφύλλου, Άλι.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 3–2
Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στα Σπάτα, όπου η γηπεδούχος Άρτεμις τελικά νίκησε τον Κουβαρά, που φάνηκε ότι μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη, παρότι έχανε μέχρι το 75’ με 2-0! Στο β’ ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν φοβερή σε σασπένς και εναλλαγές ενδιαφέροντος.
Στο α’ 45λεπτο δεν υπήρξε κάτι ενδιαφέρον ή αξιοπερίεργο, καθώς η συνάντηση εξελίχθηκε χωρίς φάσεις. Το γεγονός που έμεινε στην μνήμη των θεατών, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός στο 40’ του 19χρονου πλάγιου αμυντικού Πέτρου Σερμαγιά, ο οποίος έπαθε κάταγμα περόνης και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπάτων!
Το β’ ημίχρονο άρχισε με την Αρτέμιδα να πιέζει και στο 50’ τον Βασιλείου να ανοίγει το σκορ (1-0) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ. Το πέναλτυ καταλογίσθηκε σε χέρι του Πλάκα εντός περιοχής. Λίγα λεπτά αργότερα (63’), η Άρτεμις κέρδισε δεύτερο πέναλτυ, που εκτέλεσε πάλι ο Βασιλείου κι ευστόχησε αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη (μπήκαν στην περιοχή παίκτες) και ο Βασιλείου το κτύπησε άουτ!
Ό,τι χάθηκε στο 63’, το πήραν πίσω οι γηπεδούχοι στο 68’ σημειώνοντας το 2-0. Ο Λένο με δυνατό σουτ από 30 μέτρα (άπιαστο, στο «Γ») έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Ευδαίμονα. Όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί! Όμως, τίποτα δεν είχε τελειώσει…
Στο 75’ ο Κουβαράς κέρδισε με την σειρά του πέναλτυ, σε χέρι εντός περιοχής του Λένο, ο οποίος απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Λιάπης και μείωσε σε 2-1. Η αποβολή κόστισε στην Αρτέμιδα, που έχασε τον ρυθμό της και χρειάσθηκε λίγα λεπτά για να οργανωθεί.
Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ευκαιρία, πίεσαν και στο 87’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν (2-2) με κεφαλιά του Παπανικολάου. Ο Πλάκα έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 89’ να δώσει προβάδισμα και ίσως την νίκη στην ομάδα του.
Αλλά στο 93’ ο Τσούκα με απευθείας κτύπημα φάουλ πέτυχε το 3-2 αφού η μπάλλα κτύπησε και σε σώμα αμυνόμενου! Στην εκπνοή του απίστευτου αγώνα, ο Αναγνώστου έχασε κι άλλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
Πολύ καλός ο διαιτητής Μαργαρίτης και οι βοηθοί Χόικας και Τσαλίκογλου.  
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Σερμαγιάς (43’ λ.τρ. Δαρβής), Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης, Διαμάντης, Λένο, Τσούκα, Βογιατζόγλου (78’ Αβδελάς), Μητσιώνης (86’ Γεωργίου).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Αναγνώστου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Ελευθερίου (55’ Ζατσελλάρι), Αντ. Κερμέζο (71’ Παπανικολάου), Αλεξιου (67’ Άγγ. Κερμέζο), Πλάκα.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0–0
Πολύ κρύο, αέρας αλλά και αρκετοί θεατές στα Καλύβια, που παρακολούθησαν ένα ματς πολύ ενδιαφέρον χωρίς γκολ! Οι αντίπαλοι ήθελαν την νίκη με κάθε τρόπο και το έδειχναν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλλας…
Την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Αντ. Οικονομίδης, μόλις στο 1’ λεπτό, καθώς βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Καραλή, που βγήκε με ετοιμότητα, τον έκλεισε, κι έσωσε την εστία του αποκρούντας με χέρια και πόδια το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία στο 37’ με τον Αλεξίου, το πλασέ του οποίου έκοψε ο Παπαβασιλείου σε κόρνερ. Στη συνέχεια, για 5’ λεπτά, ο Σαρωνικός κέρδισε 4 κόρνερ και παραλίγο να σκοράρει στην μια περίπτωση με τον Πούλο και σε άλλη με κεφαλιά του Κάππου. Όμως ο Παπαβασιλείου πραγματοποίησε δύσκολες αποκρούσεις και κράτησε το 0-0.
Στην αρχή του β’ ημιχρόνου τα Καλύβια μπήκαν δυνατά και στο 52’, μετά από κτύπημα φάουλ του Τσομπανάκη, ο Αντ. Οικονομίδης έπιασε κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Καραλής. Την επιπολαιότητα του αγώνα «χρεώνεται» ο Δημ. Οικονομίδης, ο οποίος (ενώ είχε κίτρινη κάρτα) έκανε εμφανές φάουλ μπροστά στον διαιτητή και απεβλήθη (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 57’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού…
Μοιραία, τα Καλύβια «μαζεύτηκαν» σε αμυντική διάταξη και ο Σαρωνικός επέβαλε τον δικό του ρυθμό. Όμως, οι επιθετικοί του –παρά την εμφανή υπεροχή τους- έδειξαν ασύνδετοι και ενώ βρέθηκαν αρκετές φορές (στο τελευταίο ημίωρο) σε θέση βολής, δεν κατάφεραν να συνδυαστούν σωστά και να ολοκληρώσουν τις ενέργειές τους. Ο Πούλος ήταν ο πιο ουσιώδης, ο Αλεξίου έτρεχε ατελείωτα αλλά δεν έβλεπε τους συμπαίκτες δίπλα του (!) και ο Δάβαρης ήταν συνεχώς κλεισμένος από 2 και 3 αντιπάλους και ο επανεμφανισθείς Ζώκος, προσπάθησε αλλά δεν βρήκε …στόχο.
Με λίγα ανούσια λάθη η διαιτησία του Κορδολαίμη και των βοηθών Μακρή και Κυριακόπουλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Μιλούκα, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Τσομπανάκης, Χασουράκης, Αντ. Οικονομίδης (88' Μάτι), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (75' Γκίνης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μπανάι, Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοντζιάς, Ι. Κετέογλου (85' Θάνο), Ζντράβα (75' Ζώκος), Κάππος, Δάβαρης, Αλεξίου, Πούλος.

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3-2
Μεγάλη μάχη έγινε στην Άνοιξη, όπου η γηπεδούχος νίκησε το Καπανδρίτι 3-2. Αμφίρροπο παιχνίδι με πολλή δύναμη και συνεχή εναλλαγή του σκορ. Τρείς φορές χρειάσθηκε να προηγηθεί η Άνοιξη για να καταφέρει να κερδίσει… Το αήττητο σερί του Καπανδριτίου διεκόπη!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: Στο 20’ με κεφαλιά του Μαπάκη.
1-1: Στο 30’ ο Καραμπιτιάνης μετά από συνδυασμό με τον Τσαλίδη και τον Ε. Αθανασόπουλο.
2-1: Στο 55’ με κεφαλιά του Ι. Αθανασόπουλου.
2-2: Στο 65’ ο Ε. Αθανασόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.
3-2: Στο 78’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Δαρζέντα.
Το παιχνίδι είχε και 3 αποβολές! Στο 68’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Σίνγκ. Στο 83’ απεβλήθη ο Δαρζέντας γιατί έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο παίκτη και τον έριξε κάτω! Στο 89’ απεβλήθη ο Ζέγκος – Λακαφώσης με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Μήταρης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος – Λακαφώσης, Κολώτας, Ι. Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαρκίδης (61’ Λαγαστής), Μπουσδέκης, Δαρζέντας, Βλάχος, Λιγωμένος (46’ Δανίκας, 93’ Κωνσταντινέας), Μαπάκης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Αργυρόπουλος, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σίνγκ, Σπ. Τσαλίδης, Ε. Αθανασόπουλος, Μελίρας, Καραμπιτιάνης, Σωτήρχος.

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0-3
Πιο δυνατός ο Αφιδναϊκός νίκησε 3-0 στην Βάρη τον αδύναμο και ελλιπή τοπικό Φοίβο. Τα τέρματα σημείωσαν οι Γάγγας (25’ και 80’) και Γκιόλα (79’).
Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη του Αφιδναϊκού, που του επιτρέπει να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον του στην κατηγορία.
Το περίεργο της συνάντησης ήταν ότι οι παράγοντες του Φοίβου δεν είχαν να πληρώσουν τους διαιτητές και χρειάσθηκε τηλεφωνική συνεννόηση ώστε να αρχίσει ο αγώνας! Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Β. Γαλάνης, Καπόγλης.
ΦΟΙΒΟΣ: Ράπτης, Παππάς, Πατρίκιος, Σώκος, Μηλιαράκης, Ο. Παρόλας, Μανδυλάρης, Γεωργιάδης, Βαλιδάκης, Σιμόνι, Χατζακίδης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος (60’ Τάτσης), Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Τσιούμας, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Μ. Γκιόλα (75’ Κάκαρης), Σκορδομπέκης (70’ Κλισί), Ι. Νικολάου, Σκέλλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money