Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2




Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Εθνικού στην Βούλα με 2-1 επί του τοπικού Άρη, που έχασε έδαφος στην κούρσα παραμονής στην κατηγορία. Ελαφρώς καλύτερος ο Άρης στο α’ 45λεπτο, κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στο 20’ μετά από κτύπημα φάουλ του Διακρούση, μπέρδεμα αμυντικών και αδράνεια του τερματοφύλακα Καραλή. Μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσουν την διαφορά του σκορ αλλά 2 κεφαλιές του Κωστόπουλου (μόλις άουτ) και πλασέ του Καρδαμίτση (έσωσε ο Μαγκουσοχατζάκης) δεν έδωσαν αποτέλεσμα.
Στο β’ ημίχρονο ο Εθνικός πήρε πρωτοβουλία και γύρισε το ματς! Ισοφάρισε ο Χατζηλίας στο 60’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και πέτυχε το 1-2 στο 75’ ο Κότσι, με εκπληκτικό γυριστό σουτ, όταν η άμυνα απέκρουσε ασθενώς την μπάλλα, σε κτύπημα φάουλ των φιλοξενουμένων.
Στο υπόλοιπο διάστημα ο Άρης πίεσε χωρίς αποτέλεσμα…
Καλοί οι διαιτητές Λάμπρου – Γουργιώτης, Τσαλίκογλου.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδερόπουλος (65' Π. Μαντακίδης), Αντάρτης, Κωστόπουλος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Χρυσοσπάθης, Παπαγεωργίου, Καρδαμίτσης (59' Διγενής), Λ. Μαντακίδης (54' Πάλλης).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης (85' Φυτιλής), Βιβικίδης, Κοκίνι, Χατζόπουλος, Κότσι, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας (46' Χατζηλίας), Στάφα (51' Γεωργάτος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money