Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–2


Στιγμιότυπο από τον αγώνα Άρη - Μάχης του α' γύρου στο γήπεδο Βούλας 


Εκπληκτικό «διπλό», που φέρνει μεγάλες ανακατατάξεις στην ουρά της βαθμολογίας, πέτυχε ο Άρης Βούλας στο βρεγμένο από την προηγηθείσα βροχή γήπεδο Γραμματικού, επί της Μάχης Μαραθώνος. 
Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 21’ όταν ο νεαρός Κωστόπουλος γλίστρησε και ο καιροφυλακτών Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάρκου και τον πλάσαρε. Λίγο αργότερα στο α’ ημίχρονο, σε ευθύβολο σουτ του Μίχα εκτός περιοχής, ο Μάρκου έσωσε με πολύ δύσκολη απόκρουση την εστία του από δεύτερη παραβίαση.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο τερματοφύλακας Τσούνης βρισκόταν σε συνεχή δράση, κι έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις σε κεφαλιά του Παπαγεωργίου και σουτ του Βεϊζάι. Επίσης, δύο άστοχα σουτ από καλές θέσεις είχε ο Λ. Μαντακίδης.
Η ουσιαστική αντίδραση, όμως, ήλθε στο β’ ημίχρονο, οπότε οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν νωρίς, στο 47’, όταν ο Αντάρτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαγεωργίου κέρδισε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Λάμπρος Μαντακίδης με νέα κεφαλιά πέτυχε το γκολ (1-1).
Ο Άρης Βούλας συνέχισε να υπερέχει με πρωταγωνιστή τον Βεϊζάι, κι αφού ο Τσούνης έκανε άλλη μια καλή απόκρουση σε κεφαλιά του Κωστόπουλου, ήλθε το 1-2 στο 67’ πάλι με τον Λ. Μαντακίδη, που πλάσαρε από κοντά ύστερα από γύρισμα του Παπαγεωργίου. 
Θυμίζουμε ότι στον α' γύρο, η Μάχη είχε νικήσει τον Άρη στην Βούλα με 2-1 και χθες συνέβη το ακριβώς αντίθετο...
Καλή ήταν η διαιτησία των Παπαδιώτη – Σπυρόπουλου, Πολυδωρόπουλου. Ο αρχικά ορισθείς διαιτητής Δραγάτης, είχε πρόβλημα με την υπηρεσία του (είναι αστυνομικός) και δήλωσε κώλυμα την τελευταία στιγμή.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας (77' Παιδής), Τσέλα, Πάσσαρης, Καρακοζίδης (75' Χατζηπέτρος), Καραλής, Μπούκουρι (76' Κληρονόμος), Νταής, Σένε, Μίχας, Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδερόπουλος, Αντάρτης, Κωστόπουλος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι (89' Ταγκούλης), Χρυσοσπάθης, Παπαγεωργίου, Διγενής (69' Καβάσης), Λ. Μαντακίδης (72' Π. Μαντακίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money