Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ) ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–2




Ο Αήττητος ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα και με αρκετή δόση τύχης 2-0 στο 20λεπτο και τελικά να επικρατήσει των Νικητών (Άμυνας) στην Ανθούσα με 2-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλές προϋποθέσεις στο παιχνίδι αλλά οι φιλοξενούμενοι τους προσγείωσαν απότομα όταν ο Παργιανός πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά από την μικρή περιοχή και πολύ γρήγορα ο Κουλοχέρης σημείωσε το 2-0 με άπιαστο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή!
Χωρίς να υπερέχει, ο Αήττητος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κι απέκτησε ψυχολογικό αβαντάζ έναντι του αντιπάλου του…
Οι Νικητές πίεσαν και στο 29’ μετά από αλλεπάλληλα σουτ μέσα από την περιοχή, ο Χερμάρι μείωσε 2-1. Ακολούθησε μονόλογος των γηπεδούχων καθώς ο Αήττητος υποχώρησε και με διπλή ζώνη άμυνας προσπάθησε να «κρατήσει» το σκορ…
Ο διαιτητής ανέχθηκε το πολύ σκληρό παιχνἰδι και τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις των παικτών του Αήττητου! Στο τελευταίο 20λεπτο έμειναν ατιμώρητες οι καθυστερήσεις του τερματοφύλακα Μπλάνα (είδε κίτρινη κάρτα στο 95’!) ενώ στο 71’ απεβλήθη με 2η (αυστηρή) κίτρινη κάρτα ο Τσόκος!
Παρ’ ότι με 10 παίκτες οι Νικητές είχαν την δυνατότητα να πάρουν την ισοπαλία στο 75’, όταν ο Μπλέτα έκανε από πλάγια θέση συρτό σουτ στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια νέο φοβερό σουτ του Ρωμαντζά από το ύψος του πέναλτυ, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι αφού έβαλε λίγο και ο τερματοφύλακας το χέρι του…
Σε μια από τις σποραδικές επιθέσεις του Αήττητου στο 88’, ο Κορωνιάς υπέπεσε σε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Παπαδάς και απέκρουσε ο Αναστασιάδης!
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Απ. Παπαδόπουλος, Δατσέρης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Αγγελόπουλος (53’ Ντόντι), Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Ρωμαντζάς (85’ Δρόσος), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι (86’ Κορωνιάς), Μπλέτα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Παναγόπουλος (62’ Κ. Φράγκος), Κουλοχέρης, Παργιανός (82’ Μπέκας), Λάππας (65’ Παπαδάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money