Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–2



Σε παιχνίδι με πολύ κρύο και δυνατό αέρα, ο πιο αγωνιστικός Παμπαιανικός, πήρε δίκαιη νίκη στην Ανθούσα επί των Νικητών με 2-1. Αν ήταν και πιο αποτελεσματική η ομάδα της Παιανίας, μπορούσε να επιτύχει μεγαλύτερο σκορ… Το α’ ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους ελαφρά καλύτερους, παρ’ ότι είχαν κόντρα τον δυνατό αέρα! Στο β’ μέρος με τον αέρα …σύμμαχο, ήταν ακόμη καλύτεροι!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 3’, με σκόρερ τον Ξαγοράρη, που έκανε γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κρητικός προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκρούσει, αλλά έπεσε κι επάνω στον Μπλέτα και τον τερματοφύλακά του, με αποτέλεσμα η μπάλλα να καταλήξει …ανενόχλητη στα δίχτυα (1-0)!
Άμεσα ανέβασε την απόδοσή του ο Παμπαιανικός και στο 10’ συνδυάσθηκαν ωραία Σέλβια και Μυρτάι, ο τελευταίος σούταρε κι έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι των Νικητών. Στο 18’ έγινε το 1-1 με τον Σέλβια, ο οποίος πήρε κάθετη πάσα από τον Στασινούλια, πέρασε δύο αμυντικούς και τον Αναστασιάδη, κι έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια ο Παμπαιανικός αύξησε την πίεση σε όλο το γήπεδο και κατάφερε να έχει μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας, εμποδίζοντας τους επιθετικούς των γηπεδούχων να πλησιάζουν την εστία του Κασελούρη.
Στο 29’ οι Νικητές κέρδισαν φάουλ στον χώρο του κέντρου. Το εκτέλεσε ο Ξαγοράρης, αλλά έστειλε την μπάλλα άουτ. Στο 32’ ο Σέλβια έβγαλε σέντρα, αλλά το σουτ του Μυρτάι πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 49’ μετά από ωραία εναλλαγή Γκόμπλια – Μυρτάι, ο Γκόμπλιας έβγαλε κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή στον Μυρτάι, ο οποίος με σουτ σημείωσε το 1-2.
Στο 57’ ο Σέλβια έκανε παράλληλη σέντρα και ο Στασινούλιας με προβολή έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ωραία ενέργεια του Οικονομίδη, ο οποίος αφού πέρασε τρεις αντιπάλους έβγαλε τον Μυρτάι απέναντι στον Αναστασιάδη, όμως ο τερματοφύλακας των Νικητών απέκρουσε σωτήρια το σουτ του επιθετικού του Παμπαιανικού. Παρ’ όλα αυτά, οι Νικητές μπορούσαν να «κλέψουν» την ισοπαλία στο 90’, με κεφαλιά του Χερμάρι που απέκρουσε σταθερά ο Κασελούρης.
Διαιτητές: Μπερέτας – Καζάς, Πρεβεζιάνος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος (77’ Γ. Αντωνόπουλος – Κακαράς), Τσόκος, Μαγγίνας, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος – Κακαράς, Ρωμαντζάς (57’ Χερμάρι), Καραμάνος, Δρόσος, Ντόντι (68’ Αγγελόπουλος), Μπλέτα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Οικονομίδης, Παπασωτηρίου, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Ι. Λαλαούνης (90’ Ζάχαρης), Σερμπενιάδης (77’ Βύζας), Στασινούλιας, Μυρτάι (89’ Κατσικώστας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money