Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου


Η κούραση και η έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης κόστισε στον Νικηφόρο την νίκη στον αγώνα με τον Παλληνιακό, που δεν φαινόταν ότι μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά στο τέλος …άγγιξε ακόμη και την νίκη! Ο Νικηφόρος είχε καθολική υπεροχή στο α’ ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν διέθετε τον σέντερ-φορ που θα τελείωνε τις φάσεις. Ο Παλληνιακός βελτιώθηκε στο β’ μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Δούβος με ωραίο σουτ μετά από γύρισμα του Παπαβασιλείου. Στην συνέχεια έγιναν 2-3 κλασσικές ευκαιρίες (Κούκος, Παπαβασιλείου), που δεν είχαν καλά τελειώματα. 
Ο Παλληνιακός ανέλαβε πρωτοβουλίες από το 70’ και είχε δοκάρι στο 75’ με σουτ του Γεωργιάδη. 
Το 1-1 πέτυχε (σε αδράνεια της άμυνας) ο Γεωργιάδης με κεφαλιά, σε σέντρα του Σιάσιου (85’). Στα τελευταία λεπτά χάθηκαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για την ανατροπή του σκορ από πλευράς φιλοξενουμένων…
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κορδολαίμη (Δ. Τζαφόλιας, Μπερέτας).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιριγώτης, Ντάσκαρης, Καραΐνδρος, Παναγιότι (60' Τσικριτέας), Κλης, Παπαβασιλείου, Κούκος (72' Ν. Καλούδης), Δούβος, Καγιάς (54' Βεντούρης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Δημητρακάκης, Αλβανός (46' Αλ. Καλούδης), Πανακούλιας, Ελ Γκαμάλ, Σιάσιος, Δαραμούσκας (68' Καββαδίας), Βασιλός, Μπερέτης (68' Μητσιάρας), Γεωργιάδης.
* Ο Κοβάνης εκτίει (εδώ και 2 εβδομάδες) περίοδο μηνιαίας τιμωρίας για πειθαρχικό παράπτωμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money