Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΝΟΙΞΗ 1–0



Απ' αυτή την εκτέλεση φάουλ, προήλθε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.


Σε περίπτωση ήττας της Βουλιαγμένης, το φάσμα του υποβιβασμού ήταν ορατό για την ομάδα του φημισμένου παραλιακού δήμου. Ωστόσο, μετά την νίκη της 1-0 επί της Άνοιξης, τίποτε ακόμη δεν κρίθηκε. Η Άνοιξη δεν ήταν καλή και ηττήθηκε από βασικό αντίπαλο στην κούρσα για την παραμονή…
Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά τους κυρίευσε το άγχος, με αποκορύφωμα την απώλεια πέναλτυ στο 36'. Το εκτέλεσε ο Πάππα, τον «ψώνισε» κι απέκρουσε προσωρινά ο Μουλάς, η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας!
Στο β' ημίχρονο πάλι η Βουλιαγμένη έδειξε να θέλει περισσότερο την νίκη. Δημιούργησε 1-2 ευκαιρίες χωρίς τελικό αποτέλεσμα αλλά καθώς η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο στάδιο Βάρης, περίμεναν να δουν τουλάχιστον ένα γκολ! Τελικά, ο Χάλαρης στο 65’ με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Λιόλιου, πέτυχε το 1-0 και τους έκανε την ...χάρη.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Πανούτσος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Μάστορας, Ρόθος (46' Σ. Λιόλιος), Πάππα, Τσούνης, Μπεγκάι (46' Μισαηλίδης), Χάλαρης, Κολώνιας, Προβίδας, Μπάμπα (72' Τσιρλής), Τσιβίκης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος (82' Σταυράτης), Κολώτας, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαρκίδης, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Βλάχος (77' Νίκας), Λαγαστής (65' Ντεληφιλιππίδης), Δανίκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money