Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–0




Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Ραμνούς νίκησε 1-0 τον Παμπαιανικό στο Γραμματικό. Ο Παμπαιανικός είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας στο α’ ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, αφού οι αμυντικοί των γηπεδούχων κατάφεραν να κερδίζουν τις μάχες από τους επιθετικούς του Παμπαιανικού.
Στο 4’ ο Σέλβια πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 12’ ο Παμπαιανικός ζήτησε πέναλτυ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Σέλβια από πλάγια, ο Παπασωτηρίου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων επιχείρησε να πιάσει κεφαλιά αλλά βρέθηκε στο έδαφος από τράβηγμα αντιπάλου. Όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχισθεί ο αγώνας. 
Στο β’ ημίχρονο, με την είσοδο του Μητρεβόλη, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν αρκετές φορές στην επίθεση. 
Στο 62’ ο Σαμανίδης έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε συρτή σέντρα και ο Μητρεβόλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουντάνα, σημειώνοντας το 1-0. Στο 72’ ο Μυρτάι έβγαλε ωραία σέντρα, ο Σέλβια έπιασε μονοκόμματο σουτ, κι έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πυκνή. 
Στο 84’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μυρτάι.
Διαιτητές: Λιάππης – Μαραγκού, Μπέκας.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Π. Σιδέρης): Πυκνής, Βλασσόπουλος, Μπάκας, Χαμάμης, Ντούρας, Γκίκας (46’ Μητρεβόλης), Σαμανίδης (83’ Σαββανίδης), Κόλλιας, Μήτσης, Τζούτζι (72’ Μουρίκης), Ραπτογιάννης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Γκουντάνας, Κρητικός, Κονδύλης (65’ Μυρτάι), Παπασωτηρίου, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιάσ. Λαλαούνης, Κατσικώστας (75’ Ντούλας), Στασινούλιας, Σερμπενιάδης (89’ Δεπάστας).
* Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παιανιώτη διαιτητή Ηλία Ντόβα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money