Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-3

Η γρήγορη (μόλις στο 5’) αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μορφονιού, ο οποίος υπέπεσε σε σκληρό φάουλ εκτός περιοχής, είχε αποτέλεσμα την εξ αρχής αδυναμία των γηπεδούχων να αντιμετωπίσουν στα ίσια τον τον Παθιακάκη, με αποτέλεσμα την τελική επιβολή των φιλοξενουμένων και πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Χαρακτηριστικό της συνάντησης ήταν η συμμετοχή δύο αδελφών ως αντιπάλων στις δύο ομάδες. Ο αμυντικός Αθ. Τσιούμας του Αφιδναϊκού και ο επιθετικός Αχ. Τσιούμας του Παθιακάκη, βρέθηκαν αντίπαλοι!
Στην φάση του 5’ ο Αχ. Τσιούμας «τσίμπησε» την μπάλλα πάνω από τον Μορφονιό αλλά αυτή δεν κατέληξε στα δίχτυα. Κτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ! Όμως στην έξοδό του ο Μορφονιός ανέτρεψε τον Τσιούμα και ο διαιτητής που είχε αφήσει το πλεονέκτημα, απέβαλε τον τερματοφύλακα. Στην θέση του πέρασε ο Σάπιος, ο οποίος δεν φάνηκε προετοιμασμένος για τόσο δύσκολο παιχνίδι.
Το 0-1 έγινε στο 15’ με διαγώνιο σουτ του Μέρο, μέσα απ’ την περιοχή, στην κλειστή γωνία. 
Ο Αφιδναϊκός ισοφάρισε στο 33’ με τον Κάκαρη, ύστερα από κτύπημα φάουλ και πλασέ του σκόρερ. 
Πολύ γρήγορα (35’) οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 1-2 με ενέργεια του Μέρο που έδωσε στον Ζελέκου, ο οποίος έσπρωξε την μπάλλα στο κενό τέρμα!
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Ο Αφιδναϊκός προσπάθησε με «στημένες» φάσεις να φθάσει στην ισοφάριση και ο Παθιακάκης πέτυχε το 1-3 στο 55’ πάλι με τον Ζελέκου (μετά από κτύπημα φάουλ του Ντρένοβα) και στην συνέχεια περιορίσθηκε σε αντεπιθέσεις. 
Στο 65’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αχ. Τσιούμας.
«Ηλεκτρονική» χαρακτηρίσθηκε η διαιτησία (Μαλαμάς – Λάμπρου, Δουλγεράκης) από παρατηρητή διαιτησίας άλλης περιοχής της χώρας, που παρακολούθησε τυχαία το παιχνίδι.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος, Κλισί, Αθ. Τσιούμας (46’ Τάτσης), Π. Νικολάου (7’ Σάπιος), Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Σκέλλας, Κάκαρης, Ι. Νικολάου, Γκιόλλα (60’ Κόστα).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Ε. Βουρτσάνης, Μπότζιος (46’ Κ. Τασιούδης), Κατσαντώνης, Ρόμπολας, Ζελέκου (80’ Στέφας), Γκέος, Αχ. Τσιούμας, Ντρένοβα, Μέρο.

* Μετά την λήξη του αγώνα ο Γιώργος Παθιακάκης, πρόεδρος της ομάδας του Παθιακάκη, ευχαρίστησε την διοίκηση του Αφιδναϊκού για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξε στην ομάδα του. «Είναι αλήθεια ότι είχαμε φοβηθεί για τα χειρότερα, από διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν όλη την εβδομάδα πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά όλα αποδείχθηκαν ανυπόστατες φήμες… Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Αφιδναϊκού για την εξαιρετική της φιλοξενία», δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ο κ. Παθιακάκης, εμφανώς ανακουφισμένος και ευχαριστημένος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money