Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από το Γέρακας-Ραμνούς του α' γύρου. Αριστερά κοντά στο δοκάρι ο άτυχος Βούρλας.


ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0
Μετά από δυνατό παιχνίδι η Νίκη Δροσιάς νίκησε 1-0 τον μαχητικό Ωρωπό, που ήταν καλύτερος κατά διαστήματα. Δοκάρια από «στημένα» κτυπήματα είχαν οι Παπαγεωργίου (15’) και Σοὐτα (35’) από πλευράς φιλοξενουμένων ενώ με πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Πιπέρας στο 70’ οι γηπεδούχοι πήραν την πολύτιμη νίκη. Ο Ωρωπός έδειξε καλά στοιχεία νεανικής ομάδας. Η Νίκη παρά τις ελλείψεις της κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Κάλλης, Β. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι, Μηλιώτης, Μπιτάκος, Πλατσιώτας, Μούρτης, Λιβαθινός, Κιούρκος (75’ Παναγιωτίδης), Πιπέρας (90’ Σπυρόπουλος), Χ. Μπέτσης (64’ Τσίγκος), Δημητρίου.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Αποστολάκης, Αμπάζι, Γκλιάτης, Γιουνάς, Σούτα, Κρομμύδας, Μήτρου, Λάμπρου, Παπαγεωργίου, Γουναρίδης (80’ Γιακουμέλος).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0
Ο Διόνυσος έπαιξε «κλειστά» και το Κρυονέρι μπλοκάρησε και δεν δημιούργησε σχεδόν καμία ευκαιρία σ’ όλο το παιχνίδι. Στις αντεπιθέσεις τους οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 με πλασέ του Μαρώλια στο 37’, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Δρόσου, που έκανε σουτ και ο Ζεϊμπέκος δεν απέκρουσε σταθερά την μπάλλα, η οποία κατέληξε στον σκόρερ. Επίσης, στο 84’ από πάσα του Καρατσίκου, ο Κωνσταντόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0. Το Κρυονέρι «πνίγηκε» σε ρηχά νερά!
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Πολυδωρόπουλος, Ζέρβας.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης (26’ Δρακούλης), Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (72’ Στεφανίδης), Καρατσίκος, Κωνσταντόπουλος, Δρόσος (87’ Χρας), Φαραντάκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας (68’ Γ. Θανασούλης), Κολώτας, Κανταρέλλης (60’ Βλαχάκης), Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Κοντόσταυλος, Χουζούρης, Πίστας, Κεφάλας (46’ Χρυσικόπουλος), Οσμανάι.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–2
Σε παιχνίδι με πολύ κρύο και δυνατό αέρα, ο πιο αγωνιστικός Παμπαιανικός, πήρε δίκαιη νίκη στην Ανθούσα επί των Νικητών με 2-1. Αν ήταν και πιο αποτελεσματική η ομάδα της Παιανίας, μπορούσε να επιτύχει μεγαλύτερο σκορ… Το α’ ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους ελαφρά καλύτερους, παρ’ ότι είχαν κόντρα τον δυνατό αέρα! Στο β’ μέρος με τον αέρα …σύμμαχο, ήταν ακόμη καλύτεροι!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 3’, με σκόρερ τον Ξαγοράρη, που έκανε γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κρητικός προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκρούσει, αλλά έπεσε κι επάνω στον Μπλέτα και τον τερματοφύλακά του, με αποτέλεσμα η μπάλλα να καταλήξει …ανενόχλητη στα δίχτυα (1-0)!
Άμεσα ανέβασε την απόδοσή του ο Παμπαιανικός και στο 10’ συνδυάσθηκαν ωραία Σέλβια και Μυρτάι, ο τελευταίος σούταρε κι έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι των Νικητών. Στο 18’ έγινε το 1-1 με τον Σέλβια, ο οποίος πήρε κάθετη πάσα από τον Στασινούλια, πέρασε δύο αμυντικούς και τον Αναστασιάδη, κι έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια ο Παμπαιανικός αύξησε την πίεση σε όλο το γήπεδο και κατάφερε να έχει μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας, εμποδίζοντας τους επιθετικούς των γηπεδούχων να πλησιάζουν την εστία του Κασελούρη.
Στο 29’ οι Νικητές κέρδισαν φάουλ στον χώρο του κέντρου. Το εκτέλεσε ο Ξαγοράρης, αλλά έστειλε την μπάλλα άουτ. Στο 32’ ο Σέλβια έβγαλε σέντρα, αλλά το σουτ του Μυρτάι πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 49’ μετά από ωραία εναλλαγή Γκόμπλια – Μυρτάι, ο Γκόμπλιας έβγαλε κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή στον Μυρτάι, ο οποίος με σουτ σημείωσε το 1-2.
Στο 57’ ο Σέλβια έκανε παράλληλη σέντρα και ο Στασινούλιας με προβολή έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ωραία ενέργεια του Οικονομίδη, ο οποίος αφού πέρασε τρεις αντιπάλους έβγαλε τον Μυρτάι απέναντι στον Αναστασιάδη, όμως ο τερματοφύλακας των Νικητών απέκρουσε σωτήρια το σουτ του επιθετικού του Παμπαιανικού. Παρ’ όλα αυτά, οι Νικητές μπορούσαν να «κλέψουν» την ισοπαλία στο 90’, με κεφαλιά του Χερμάρι που απέκρουσε σταθερά ο Κασελούρης.
Διαιτητές: Μπερέτας – Καζάς, Πρεβεζιάνος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος (77’ Γ. Αντωνόπουλος – Κακαράς), Τσόκος, Μαγγίνας, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος – Κακαράς, Ρωμαντζάς (57’ Χερμάρι), Καραμάνος, Δρόσος, Ντόντι (68’ Αγγελόπουλος), Μπλέτα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Οικονομίδης, Παπασωτηρίου, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Ι. Λαλαούνης (90’ Ζάχαρης), Σερμπενιάδης (77’ Βύζας), Στασινούλιας, Μυρτάι (89’ Κατσικώστας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2–1
Ο γηπεδούχος Αχιλλέας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση αλλά νίκησε τον Προφήτη Ηλία με 2-1. Δύσκολη ήταν η επικράτηση των γηπεδούχων ενώ καλό παιχνίδι έκαναν οι φιλοξενούμενοι, που παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι… Προηγήθηκε 2-0 ο Αχιλλέας, με τέρματα των Τσάκαλου (στο 30’ με ατομική ενέργεια) και Καρβούνη (στο 70’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ) και μείωσε στο 80’ ο Προφ. Ηλίας με πέναλτυ που εκτέλεσε επιτυχώς ο Λόκου.  
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Παπαβασιλείου, Χιλάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Σκούταρης, Κοσμάς, Αβραμόπουλος, Τσαναχτσίδης, Σούρμπης (75’ Γκέρτσος), Καρβούνης, Κωστόπουλος (46’ Γκολόσι), Τσάκαλος (90’ Αγγελόπουλος), Σταματόπουλος.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας, Τουλόπουλος (88’ Γιαννἀκης), Τούσα, Σαριδάκης, Τοζάλλι, Σταύρου, Διαμάντης (46’ Κόλλιας), Λόκου, Καραγιώργος, Νούσης.

ΡΑΜΝΟΥΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–0
Ύστερα από σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, ο Ραμνούς αξιοποίησε την υπεροχή του (κυρίως στο β’ ημίχρονο) και με τέρμα του Ραπτογιάννη στο 85’ νίκησε τον αγωνιστικό Γέρακα, που έχασε στο 45’ με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον Βούρλα. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, όπως το δοκάρι του Μήτση στο 90’.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Πολυδωρόπουλος, Β. Γαλάνης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Βλασσόπουλος, Μπάκας, Χαμάμης, Γ. Μουρίκης, Γκίκας, Αμάτι (55’ Τζούτζι), Κόλλιας, Μητρεβόλης (75’ Μέξης), Μήτσης, Σαμανίδης (80’ Ραπτογιάννης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Χριστοφιλόπουλος, Δημητριάδης, Ζώης, Γεωργόπουλος, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης, Βούρλας (46’ λ.τρ. Ζούρας), Τοσσουνιάν, Πανόπουλος, Καρναβίας.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–3
Στον Αυλώνα ο Αήττητος νίκησε 3-1 την τοπική ομάδα αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, με δύο κτυπήματα πέναλτυ που εκτέλεσε ο Παπαδάς στο 10’ και στο 23’! Ο Αυλώνας προσπάθησε για το καλύτερο αλλά έδειξε ανέτοιμος ακόμη να αντιμετωπίσει μια συγκροτημένη ομάδα, όπως ο Αήττητος.
Στο 75’ έγινε το 0-3 με γκολ του Κουλοχέρη, ύστερα από πολύ καλό συνδυασμό και τελική προσπάθεια του σκόρερ και στο 80’ ο Αυλώνας μείωσε σε 1-3 με κεφαλιά του Κούκου, μετά από κόρνερ. Ο Αυλώνας έχασε κάποιες ακόμη ευκαιρίες για να πλησιάσει στο σκορ. Στο 62’ απεβλήθη ο Λύγκος με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Αχ. Παπαδόπουλος, Καρράς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ευστάθ. Πάντος, Σωτ. Πάντος, Στεφανής, Βλάχος (75’ Ι. Νάνος), Σκεντούλι, Ντενέκ (62’ Κούκος), Παπαδόπουλος, Θεοδοσίου, Λιάπης, Αναγνωστόπουλος (46’ Νακάι).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Αργ. Φράγκος, Κολάγκι, Κ. Φράγκος (68’ Παργιανός), Παναγόπουλος, Παπαδάς (90’ Λευθεροχωρίτης), Κουλοχέρης, Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money