Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1-0


Καλύτερος σε γενική απόδοση ο Εθνικός, πέτυχε σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη 1-0 επί της σκληροτράχηλης Λαυρεωτικής. Έτσι, η ομάδα της Ν. Μάκρης βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο θέμα της παραμονής στην κατηγορία, αντίθετα με την Λαυρεωτική, που σίγουρα προβληματίζεται περισσότερο…
Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το νικητήριο τέρμα στο 30’ με γυριστό σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή του Κωνσταντόπουλου. Είχαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο: Μία με τον Κότσι, που έκανε πλασέ άουτ και μία με τον Ζιάγκο, που κόπηκε την τελευταία στιγμή από τάκλιν αμυντικού.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο 10’ με τον Τσιριγώτη, που έκανε πλασέ αλλά απέκρουσε δύσκολα ο Καραλής.
Ανεκτικοί στο σκληρό παιχνίδι (κι από τις δύο πλευρές) οι διαιτητές Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Μπουξμπάουμ. Στο 85’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκαβέρας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Βιβικίδης, Κοκίνι, Χατζόπουλος (85’ Γεωργάτος), Κότσι, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Μαγγίνας (63’ Χατζηλίας), Στάφα (80’ Ελευθερίου).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Ιατρού, Χασιώτης, Γκαβέρας, Παντελιάς, Πάνου, Μακρής, Παπακωσταντίνου, Ασλάνι, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης (46’ Τζώρας).
* Σε οικογενειακό περιβάλλον, στο γήπεδο, κόβει αύριο Τρίτη στις 8 μ.μ. (μετά την προπόνηση), την πίτα του ο Εθνικός Νέας Μάκρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money