Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–1




Πολύτιμη νίκη 1-0 πήραν στο τέλος τα Γλυκά Νερά, στην Αγία Άννα από τον δραστήριο αλλά αναποτελεσματικό Νικολακάκη. Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο μεγαλύτερό του διάστημα. Κάπως καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο α’ ημίχρονο ενώ στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν κάπως, κυρίως από «στημένα» κτυπήματα, αλλά ποτέ δεν απείλησαν σοβαρά την εστία του Τσούκα.
Το πολύτιμο γκολ πέτυχε ο Μουτζακάς στο 88’ με σουτ λόμπα πάνω από τον Θεοφανίδη, αφού πήρε ωραία μπαλλιά του Παναγόπουλου. Ήταν ένα πολύ καλό τελείωμα του σκόρερ, που με την εμπειρία του οδήγησε ουσιαστική στην νίκη την ομάδα του…
Ο Νικολακάκης δεν κατάφερε να σκοράρει και υπέστη οδυνηρή βαθμολογικά ήττα, που τον αφήνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Δραγάτης – Μήταρης, Κυριακόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Θεοφανίδης, Κωνσταντόπουλος, Φακίνος, Πτερούντιος, Συγγελάκης, Ανδρεάδης, Δαμιανίδης, Τέρζιεφ (64' Σαββίδης), Καβάσης (46' Σπυρίδης), Τσοπανάκος (85' Μουκάνης), Λαζαρίδης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Καγιώργης, Φ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Γιαννούλης, Νάνος, Καραμανίδης (74' Παπάζογλου), Παναγόπουλος (89' Τετόρος), Μουτζακάς, Κουτρουμάνος, Θεοφάνους (57' Αναστασάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money