Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 0–1




Με ανανεωμένες ενδεκάδες έπαιξαν οι αντίπαλοι και το Συκάμινο –πιο έμπειρο- πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη 1-0 μέσα στην έδρα της Βουλιαγμένης. Ο αγώνας παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (πολύ κρύο και αέρας) εξελίχθηκε αμφίρροπος, με λίγες (αλλά καλές) ευκαιρίες μπροστά στα τέρματα και τους τερματοφύλακες να πραγματοποιούν σωτήριες αποκρούσεις. Επίσης, ο άθλιος αγωνιστικός χώρος δημιούργησε προϋποθέσεις για αρκετούς τραυματισμούς παικτών και διακοπές του παιχνιδιού…
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 67’ ο Φιλλής, που πήρε πάσα από τον Παπαπάνου (1-0). Λίγο νωρίτερα (60’) ο Τσάλλε βρέθηκε σε θέση βολής πλάγια εντός περιοχής, κι εξαπέλυσε δυνατό σουτ, που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Οσμάν. Στο 72’ ο Δημητριάδης δεν εκμεταλλεύθηκε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Βασιλόπουλο, που έπεσε στα πόδια του κι έσωσε το τέρμα του!
Εξαιρετική η διαιτησία του Μαργαρίτη και των βοηθών Ζαχαρόπουλου και Καραθανάση.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Μπεκιάι, Παπανικολάου (73' Ρόθος), Πάππα, Τσούνης, Ιωαννίδης (14' λ.τρ. Κολώνιας), Μάστορας (55' Λιόλιος), Κόρδας, Τσάλλε, Μπάμπα, Χάλαρης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Δημητριάδης (85' Μαρίνοβ), Μπάρο, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Τυροβόλης, Παπαγάλος (46' Γκας), Τσαβντάροβ, Μπάνας, Παπαπάνου (84' Τζεβελέκος), Φιλλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money