Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΡΚΟ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0


Ο τερματοφύλακας Γερογιάννης ήταν από τους διακριθέντες της συνάντησης

Στο α’ ημίχρονο ο Άρης Βούλας στάθηκε πολύ καλά και κέρδισε τις εντυπώσεις. Στο β’ μέρος η Μαρκό βελτιώθηκε, με τον Μουσαράι να την οδηγεί. Στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με πολύ αέρα και κρύο, οι ομάδες δεν ήταν δυνατόν να προσφέρουν κάτι καλύτερο!
Δύο φάσεις όλες κι όλες στο παιχνίδι, ήταν από την πλευρά των φιλοξενουμένων, με τον ίδιο παίκτη πρωταγωνιστή, τον Παπαγεωργίου: Η πρώτη έγινε στο 28’, όταν το εξαιρετικό σουτ του Παπαγεωργίου απέκρουσε με απίστευτη ακροβατική ενέργεια ο καταπληκτικός Γερογιάννης! Η δεύτερη συνέβη στο 88’ που βγήκε μόνος του στο πέναλτυ ο Παπαγεωργίου από πάσα του Βεϊζάι, αλλά το τελικό σουτ ήταν αδύναμο και αποκρούσθηκε εύκολα από τον Γερογιάννη.
Πολύ καλή η διαιτησία (Αντιπαριώτης – Μακρής, Δουλγεράκης).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Λυριτζής, Σιδέρης, Πατσαούρας, Ντούσης, Κάλης, Γαλάνης, Μπάστας (69' Λάππας), Βοροκλινιώτης (53' Λεβέντης), Μουσαράι, Δημητρίου.
ΑΡΗΣ: Μάρκου, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος (85' Ταγκούλης), Καβάσης, Διακρούσης, Βεϊζάι, Χρυσοσπάθης, Τσιαγκάνης, Παπαγεωργίου, Καρδαμίτσης (75' Διγενής), Λ. Μαντακίδης (50' Π. Μαντακίδης).
* Λίγο πριν αρχίσει το β’ ημίχρονο του αγώνα στο Μαρκόπουλο, ο ποδοσφαιριστής της Μαρκό Μπρούνο Νασιμέντο πραγματοποίησε διαμαρτυρία εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για μερικά λεπτά η επανέναρξη του παιχνιδιού. Ο ξένος παίκτης, που δεν ήταν δηλωμένος από την ομάδα του και βρέθηκε στο γήπεδο με τα πολιτικά του ρούχα, απαίτησε να πληρωθεί τα οφειλόμενα οδοιπορικά του! Μετά από παρέμβαση συμπαικτών και παραγόντων της Μαρκό, ο Νασιμέντο επείσθη να αποχωρήσει και το ματς ξανάρχισε με καθυστέρηση 7-8’ λεπτών!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money