Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0–0




Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, όμως και τα δύο τέρματα του αγώνα επιτεύχθηκαν στο β’ μέρος… Οι απουσίες της Αρτέμιδος δεν φάνηκαν ενώ ο Σαρωνικός άργησε να μπει στον ρυθμό του παιχνιδιού, αφήνοντας κρίσιμες πρωτοβουλίες στους γηπεδούχους.
Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία που είχε ο Δάβαρης στο 4’ κι έσωσε πολύ δύσκολα ο Κατσής σε κόρνερ, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν στο πρώτο 45λεπτο. Αντίθετα η Άρτεμις πίεσε και παραλίγο να προηγηθεί στο 31’, όταν ο Μητσιώνης έκανε σουτ από την περιοχή, οι αμυντικοί έκοψαν με κόντρες και τελικά η μπάλλα κατέληξε κόρνερ. Αλλεπάλληλα σουτ (3 φορές) έγιναν από πλευράς γηπεδούχων και στο 36’, με πιο εμφατικό εκείνο του Διαμάντη που έσωσε ο Νούρια μπροστά στην εστία του Καραλή! Στο 38’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ (χέρι αμυνόμενου σε σέντρα – σουτ του Αβδελά) αλλά ο διαιτητής, κοντά στην φάση, έδειξε να συνεχισθεί ο αγώνας.
Δυνατά μπήκε στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις και στο 48’ ο Μητσιώνης προειδοποίησε με εκπληκτική ενέργεια. Άρχισε την ενέργειά του σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε την αντίσταση 3 αντιπάλων του και πλάσαρε τον Καραλή, ο οποίος με υπερένταση κατόρθωσε να παραχωρήσει (με τα πόδια) κόρνερ! 
Όμως, δεν έγινε το ίδιο και στο 49’, όταν ο Τσούκα κατάφερε μέσα από την περιοχή (παρά το στενό μαρκάρισμα) να πλασάρει χαμηλά στην γωνία τον Καραλή και να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους 1-0.
Σαν να πληγώθηκε ο εγωισμός των παικτών του Σαρωνικού, οι οποίοι ανέλαβαν αμέσως την πρωτοβουλία τις κινήσεις και στο 55’ είχαν το πρώτο τετ-α-τετ του Θάνου, που βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο έμπειρος Κατσής απέκρουσε με τα πόδια και στην συνέχεια η άμυνα παραχώρησε κόρνερ! Αμέσως μετά (56’) ο Κετέογλου πήρε κάθετη μπαλλιά, πάλι στην μικρή περιοχή κι έκανε νέο πλασέ, που απέκρουσε και πάλι με τα πόδια ο Κατσής, σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση!
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο 73’ ισοφάρισαν μάλλον αναπάντεχα. Ο Κάππος εκτέλεσε φάουλ από 25-30 μέτρα, η μπάλλα αποκρούσθηκε όπως–όπως από τους αμυνόμενους και πήγε σε θέση έξω δεξιά στον Ευαγγελινό, ο οποίος την «ζύγισε» καλά κι εξαπέλυσε διαγώνιο σουτ στο «Γ» της εστίας του Κατσή, που δεν κατάφερε να αντιδράσει (1-1).
Στο υπόλοιπο διάστημα ο Σαρωνικός είχε μια ακόμη ευκαιρία με τον Αλεξίου (στο 79’, σουτ από καλή θέση στο πλάι των δικτύων) και η Άρτεμις πίεσε κάπως στο τελευταίο 5λεπτο, χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για γκολ.
Εξαιρετική η διαχείριση του αγώνα από τον διαιτητή και τους βοηθούς του (Μαλαμάς – Ρούντος, Δουλγεράκης).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Αβδελάς, Καζάλας (65’ Τασόπουλος), Βασιλείου, Στουραΐτης, Δαρβής, Διαμάντης, Λένο, Τσούκα, Τσουκαλάς (74’ Γεωργίου), Μητσιώνης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μπανάι (76’ Μπούκης), Νούρια, Ζουμπουρλής, Κοντζιάς, Ι. Κετέογλου, Ζντράβα (59' Σ. Αλεξίου), Κάππος, Δάβαρης, Θάνο (59’ Ευαγγελινός), Ναυπλιώτης. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money