Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0–0




Πολύ κρύο, αέρας αλλά και αρκετοί θεατές στα Καλύβια, που παρακολούθησαν ένα ματς πολύ ενδιαφέρον χωρίς γκολ! Οι αντίπαλοι ήθελαν την νίκη με κάθε τρόπο και το έδειχναν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλλας…
Την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα έχασε ο Αντ. Οικονομίδης, μόλις στο 1’ λεπτό, καθώς βρέθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Καραλή, που βγήκε με ετοιμότητα, τον έκλεισε, κι έσωσε την εστία του αποκρούντας με χέρια και πόδια το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία στο 37’ με τον Αλεξίου, το πλασέ του οποίου έκοψε ο Παπαβασιλείου σε κόρνερ. Στη συνέχεια, για 5’ λεπτά, ο Σαρωνικός κέρδισε 4 κόρνερ και παραλίγο να σκοράρει στην μια περίπτωση με τον Πούλο και σε άλλη με κεφαλιά του Κάππου. Όμως ο Παπαβασιλείου πραγματοποίησε δύσκολες αποκρούσεις και κράτησε το 0-0.
Στην αρχή του β’ ημιχρόνου τα Καλύβια μπήκαν δυνατά και στο 52’, μετά από κτύπημα φάουλ του Τσομπανάκη, ο Αντ. Οικονομίδης έπιασε κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Καραλής. Την επιπολαιότητα του αγώνα «χρεώνεται» ο Δημ. Οικονομίδης, ο οποίος (ενώ είχε κίτρινη κάρτα) έκανε εμφανές φάουλ μπροστά στον διαιτητή και απεβλήθη (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 57’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού…
Μοιραία, τα Καλύβια «μαζεύτηκαν» σε αμυντική διάταξη και ο Σαρωνικός επέβαλε τον δικό του ρυθμό. Όμως, οι επιθετικοί του –παρά την εμφανή υπεροχή τους- έδειξαν ασύνδετοι και ενώ βρέθηκαν αρκετές φορές (στο τελευταίο ημίωρο) σε θέση βολής, δεν κατάφεραν να συνδυαστούν σωστά και να ολοκληρώσουν τις ενέργειές τους. Ο Πούλος ήταν ο πιο ουσιώδης, ο Αλεξίου έτρεχε ατελείωτα αλλά δεν έβλεπε τους συμπαίκτες δίπλα του (!) και ο Δάβαρης ήταν συνεχώς κλεισμένος από 2 και 3 αντιπάλους και ο επανεμφανισθείς Ζώκος, προσπάθησε αλλά δεν βρήκε …στόχο.
Με λίγα ανούσια λάθη η διαιτησία του Κορδολαίμη και των βοηθών Μακρή και Κυριακόπουλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Μιλούκα, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης, Τσομπανάκης, Χασουράκης, Αντ. Οικονομίδης (88' Μάτι), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (75' Γκίνης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μπανάι, Νούρια, Ζουμπουρλής, Γκοντζιάς, Ι. Κετέογλου (85' Θάνο), Ζντράβα (75' Ζώκος), Κάππος, Δάβαρης, Αλεξίου, Πούλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money