Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΚΡΟΑΣΕΩΣ



Με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος Θανάσης Μακροδημήτρης και η γενική γραμματέας Αρετούσα Μακρή (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου δήμου Λαυρεωτικής), το διοικητικό συμβούλιο του Κεραυνού Κερατέας αιτείται ακροάσεως από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής, θέλουν να ενημερώσουν την Ένωση για θέματα που θα επιτρέψουν την απρόσκοπτη συμμετοχή του συλλόγου της Κερατέας στο πρωτάθλημα!
Αναλυτικά στην επιστολή που εστάλη προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, αναφέρεται: «Κύριε Πρόεδρε, παρακαλούμε, όπως στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., δεχθείτε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. Κεραυνός Κερατέας, για να σας ενημερώσουμε για θέματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας και τις θέσεις μας επ’ αυτών, προκειμένου να λάβει γνώση η Ένωση, ούτως ώστε να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα».

* Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό ότι την περασμένη εβδομάδα, μετά την λήξη του αγώνα με την Δόξα Κορωπίου, ο προπονητής του Κεραυνού Νίκος Κουρκούνας υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή. Ο κ. Κουρκούνας μετατέθηκε προσωρινά σε σχολείο της Άνδρου (είναι γυμναστής) και είναι δύσκολο να ανταποκρίνεται επαρκώς στις προπονητικές του υποχρεώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money