Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ 4 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ


ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ 1-3: Ο Κοσμάτος ελίσσεται και ο τερματοφύλακας Ψυχογιός κόβει...


ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–3
Ο Πρωτέας πανηγυρίζει την πρώτη του πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, μετά την άνετη εκτός έδρας νίκη του επί του Γέρακα με 3-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 2-0, με τέρματα των Χρήστου (4’) και Χύκα (7’). Στο 33’ ήλθε και το 0-3 με σκόρερ τον Κοσμάτο.
Έτσι, στο β’ ημίχρονο το ενδιαφέρον περιορίσθηκε στην προσπάθεια των γηπεδούχων να μειώσουν την διαφορά.
Η χαλάρωση των παικτών του Πρωτέα, επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν πρωτοβουλίες και να αναδείξουν κάποιες αρετές. Στο 70’ ο Γέρακας μείωσε 1-3 με ωραίο πλασέ του Δεληβελιώτη. Ακολούθησαν 1-2 ακόμη καλές ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων και αν η μπάλλα δεν έβρισκε το δοκάρι του Λαμπρόπουλου σε σουτ του εντελώς αμαρκάριστου στην περιοχή Τοσσουνιάν (74’) και το σκορ γινόταν 2-3, κανείς δεν ξέρει τι μπορούσε να γίνει μέχρι το τέλος της συνάντησης! Όμως, τίποτε δεν άλλαξε και ο Πρωτέας πήρε την σημαντική πρόκριση…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Μαγουλάκης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Χριστοφιλόπουλος, Τσιροζίδης (46’ Δεληβελιώτης), Ζώης, Γεωργόπουλος, Βλαχιώτης (61’ Κιούσης), Ματσούκας, Βούρλας, Χρυσανθόπουλος (47’ Καρναβίας), Τοσσουνιάν, Δημητριάδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (81’ Μακρυπίδης), Λάζαρης, Χύκα, Χρήστου (78’ Τσούνης), Μούργος, Κοσμάτος, Μαραγκός (67’ Χαρίτος), Βασιλείου.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2–0
Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του σημείωσε το Κρυονέρι, που απέκλεισε την Δόξα Κορωπίου με 2-0 και προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Η μεγάλη επιτυχία ικανοποίησε εξαιρετικά τον κόσμο του Κρυονερίου, που πανηγύρισε δεόντως την νίκη και την πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, με τους γηπεδούχους να υπερέχουν και τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν την εμπειρία για να αντιστέκονται με επιτυχία. Πάντως, οι πρωτοπόροι της Β’ κατηγορίας πήραν δίκαια την πρόκριση αφού η ομάδα του Κορωπίου δεν έδειξε την απαραίτητη δύναμη και το πάθος που απαιτούσε η αναμέτρηση.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 25’ με σουτ του Οσμανάι μέσα από την περιοχή. Το 2-0 πέτυχε ο νεοεισελθών Πίστας στο 92’ με πλασέ αφού προηγήθηκε σέντρα και λάθος («τσαφ») του τερματοφύλακα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Ντόστης, Τσιαλογιάννης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Ε. Κολώτας, Κανταρέλλης, Γιαλαμάς, Σ. Δεσύλλας, Κοντόσταυλος (70’ Βλαχάκης), Χουζούρης, Γ. Θανασούλης (89’ Πίστας), Κεφάλας (60’ Χρυσικόπουλος), Οσμανάι.
ΔΟΞΑ Κ.: Κ. Παπαδόπουλος, Σύρος (81’ Θεοχάρης), Μαρινάκης, Τσεβδερίκωβ, Τούντας, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Σκαβάρας, Βάρδας, Αμπεντινάι (60’ Ντα Κόστα), Γκαβασιάδης, Πάντου.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–2
Ο Αήττητος έπαιξε με το μέταλλο της ομάδας που έχει ιστορία και ο Ολυμπιακός χρειάσθηκε να χρησιμοποιήσει όλο του το δυναμικό για να πάρει την νίκη και την πρόκριση! Εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπυ κι αυτή η συνάντηση!
Το α’ ημίχρονο είχε πρωταγωνιστή τον Αήττητο, που υπερείχε και πέτυχε γκολ (1-0) με τον Μασκλαβάνο στο 42’ (πήρε μπροστινή μπαλλιά και πλάσαρε σωστά).
Ο Ολυμπιακός έδωσε ευκαιρία σε μερικούς μη βασικούς παίκτες, να δείξουν διάθεση και να κερδίσουν πιθανόν μια θέση στην βασική ενδεκάδα, αλλά αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν! Έτσι, στο β’ μέρος μπήκαν σταδιακά στο παιχνίδι 3 βασικοί και οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι…
Στο 60’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Παπαδά, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ του Λύγκου, που έκανε την σέντρα προς τον σκόρερ.
Το 1-1 έγινε με κεφαλιά του Στεφανή (72’) και το 1-2 με αυτογκόλ του Σταύρου (κεφαλιά προς τα πίσω) σε κτύπημα φάουλ του Τσουμάνη (81’).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Β. Τζαφόλιας, Μακρής.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Α. Φράγκος (83’ Γιαννάκης), Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Μασκλαβάνος, Παναγόπουλος (75’ Σταύρου), Παπαδάς, Κουλοχέρης (46’ λ.τρ. Λεονάρδος), Λάππας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Σιαδήμας (55’ Στεφανή), Τσουμάνης, Γιουβανέλλης, Παπαδημητρίου (46’ Φώσκολος), Αθανασόπουλος, Κατσιγιάννης (65’ Καρποντίνης).

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0
Δίκαιη πρόκριση της Μάχης, μετά από ήσυχο παιχνίδι με λίγες σχετικά φάσεις. Η Λαυρεωτική έπαιξε με αρκετές αλλαγές και είχε τραυματισμό και υποχρεωτική αλλαγή του Τσιριγώτη στο 23’ ενώ ο τερματοφύλακας Λάμπρος ζήτησε αντικατάσταση στο ημίχρονο…
Η Μάχη έχασε ευκαιρίες στο 1’ με τον Παπαδόπουλο, στο 25’ με τον Μπούκουρι (έκανε εξαιρετική απόκρουση ο Λάμπρος) και στο 30’ με τον Μίχα.
Στο β’ μέρος (69’) ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 1-0 με κοντινό πλασέ, ύστερα από προσπάθεια και σουτ του Μπούκουρι, που απέκρουσε ασθενώς ο Σπύρου.
Στο 83’ ο τερματοφύλακας Τσούνης έκανε την εκπληκτικότερη απόκρουση του αγώνα σε ωραίο σουτ του Ασλάνι, σώζοντας την Μάχη από την ισοφάριση!
Διαιτητές: Μανιώτης – Λάμπρου, Δουλγεράκης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας, Τσέλα, Πάσσαρης, Καρακοζίδης, Καραλής, Μπούκουρι (75’ Χατζηλίας), Νταής, Σένε (90’ Καχόπουλος), Μίχας, Παπαδόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος (46’ Σπύρου), Χασιώτης, Ιατρού, Γκαβέρας, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Σελιμάς (78’ Ρούσσος), Βλαντής), Ασλάνι, Τσιριγώτης (23’ λ.τρ. Σέμπρος), Πλατανησιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money