Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–2


Στιγμιότυπο από αγώνα Πρωτέα-Λαυρεωτικής από 7/1/2012


Άτυχος και αδικημένος (σύμφωνα με την άποψη παραγόντων του γηπεδούχου) ήταν ο Πρωτέας, που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην έμπειρη Λαυρεωτική.
Το τοπικό ντέρμπυ εξελίχθηκε δυνατό, αρκετά αμφίρροπο αλλά ο Πρωτέας είχε διαστήματα καλύτερης απόδοσης και μάλιστα σκοράρησε στο 15’ με τον Χρήστου. Όμως, το τέρμα αυτό ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ του σκόρερ.
Λίγο αργότερα (25’), πάλι ο Χρήστου (πρώην παίκτης της Λαυρεωτικής) με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) αλλά αμέσως μετά την σέντρα (26’), ο Κ. Παπαδόπουλος ισοφάρισε (1-1) με μακρινό δυνατό σουτ, αφού ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος δεν συγκράτησε την μπάλλα, που του ξέφυγε μέσα απ’ τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα!
Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Πρωτέας ξαναπήρε προβάδισμα (2-1) με γκολ του Μαμάκου στο 38’ (κεφαλιά, ύστερα από σέντρα). Η Λαυρεωτική κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 με κεφαλιά του Γκαβέρα στο 62’, μετά από σέντρα (κτύπημα φάουλ).
Στην εκπνοή του παιχνιδιού (90’) οι γηπεδούχοι σημείωσαν κι άλλο τέρμα, με σκόρερ τον Βασιλείου, αλλά ο βοηθός έδειξε οφ-σάιντ τον Χρήστου σε φάση που είχε πρωταγωνιστές τον Κοσμάτο και τον Βασιλείου. Ύστερα από διαμαρτυρίες ακυρώθηκε κι αυτό το γκολ του Πρωτέα…
Στο 90' απεβλήθη ο Μπουτσάι με 2η κίτρινη κάρτα.
Ο διαιτητής Δραγάτης δεν είχε πρόβλημα αλλά οι βοηθοί Παπαδιώτης και Μακρής δεν ήταν σε καλή ημέρα. Ειδικά ο δεύτερος έδειξε «πελαγωμἐνος» με τις υποδείξεις του και οι γηπεδούχοι πνέουν μένεα για την ακύρωση από την πλευρά του, του τέρματος στο 90’, αφού κανείς δεν κατάλαβε ποιος παίκτης ήταν ακάλυπτος…
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (60' Μούργος), Λάζαρης, Μπουτσάι, Χρήστου, Κολώνης, Μαραγκός (80' Κοσμάτος), Μαμάκος, Βασιλείου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν (10' λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Χασιώτης, Γκαβέρας, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τσιαούσης (21' λ.τρ. Βλαντής), Ασλάνι, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης (89' Ιατρού).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money