Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–1









Το Κορωπί «έκλεψε» κυριολεκτικά την νίκη, στην τελευταία φάση του αγώνα. Η Λαυρεωτική είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 87’ με τον Μακρή και στην συνέχεια «επιδόθηκε» σε αγώνα διατήρησης του σκορ με κάθε τρόπο αλλά δεν τα κατάφερε. Η έλλειψη ψυχραιμίας των παικτών της ομάδας του Λαυρίου, έδωσε την δυνατότητα στο Κορωπί να σημειώσει το νικητήριο τέρμα του, σε «νεκρό» χρόνο!
Οι 300 και πλέον θεατές του αγώνα, είδαν στο α’ ημίχρονο το Κορωπί να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι.
- Στο 9’ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαρίση, ο οποίος πλάσσαρε τον τερματοφύλακα Λάμπρο αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι…  
- Στο 15’ έγινε το 1-0 με κτύπημα φάουλ του Μινάι έξω από την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο, παρ’ ότι δημιούργησαν κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο β’ 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά και πάλι τις καλές ευκαιρίες συνέχισαν να τις χάνουν οι παίκτες του Κορωπίου. Η πιο μεγάλη στο 86’, όταν ο Σπηλιόπουλος δεν κατάφερε εξ επαφής να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα…
Όμως, στην αμέσως επόμενη φάση, σε μια από τις αραιές αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων, ήλθε η ισοφάριση (1-1) με σκόρερ τον Μακρή.
Φαινόταν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο αλλά τίποτε δεν είχε τελειώσει, καθώς επιφύλασσε κι άλλες συγκινήσεις:
- Στο 87’ απεβλήθη ο εκνευρισμένος Κ. Παπαδόπουλος, επειδή «σκαμπίλισε» αντίπαλό του!  
- Στο 93’ στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού, μετά από κτύπημα φάουλ και σέντρα του Φύτρου μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας Λάμπρος έδιωξε προσωρινά αλλά η μπάλλα κτύπησε στο στήθος του Γκουνέλα και κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1! Ήταν ένα τυχερό γκολ, που εκνεύρισε αφάνταστα τους παίκτες της Λαυρεωτικής, οι οποίοι έχασαν μέσα από τα χέρια τους την ισοπαλία! 
Τότε επικράτησε άκρατη σύγχυση κι απεβλήθησαν 2 ακόμη βασικοί παίκτες των φιλοξενουμένων! Αμέσως έτρεξαν γύρω από τον διαιτητή (διαμαρτυρόμενοι σε έξαλλη κατάσταση), με αποτέλεσμα να δουν κόκκινη κάρτα οι Παντελιάς και Παπαγεωργίου! Μόλις ο αγώνας ξανάρχισε, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του.
Το Κορωπί πανηγύρισε την νίκη, που άξιζε αγωνιστικά από το πρώτο ημίχρονο και η Λαυρεωτική όχι μόνο έχασε το ματς αλλά και πολύ σημαντικούς παίκτες της, που κάνουν την προσπάθειά της στην συνέχεια πολύ δύσκολη…
Με επουσιώδη λάθη η διαιτησία των Μανιώτη, Παπαδιώτη, Δ. Τζαφόλια.
* Μετά την λήξη της συνάντησης, ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Αντώνης Χασιώτης, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες της ομάδας του παρεκτράπησαν αδίκως και ζήτησε συγγνώμη, που έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους παθόντες.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Μουτάφης (88’ Γκουνέλας), Πριονίδης, Λούτζι, Μουρούτης, Αλεξίου (71’ Κάρο), Σπηλιόπουλος, Καραΐνδρος, Μινάι (77’ Ζορμπάς), Χαρίσης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δ. Χασιώτης, Παντελιάς, Παπακωσταντίνου (71' Γκαβέρας), Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Κωσταντινίδης (46' Τσιαούσης, 75' Βλαντής), Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money