Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0



Παλαιότερο στιγμιότυπο από αγώνα της Σταμάτας













Με εντυπωσιακό γκολ του Μαυρίδη στο 85’, μετά από μπάσιμο από αριστερά, αποφυγή 3 αντιπάλων και σουτ από πλάγια θέση με το δεξί, που η μπάλλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα, η Σταμάτα νίκησε την δυνατή Λαυρεωτική 1-0.
Οι νικητές έπαιζαν από το 71’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπενετάτου με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο κτύπημα σε αντίπαλο.
Η Σταμάτα δεν είχε στην διάθεσή της τον Χρ. Τσεβά λόγω τραυματισμού αλλά έπαιξε δυνατά, έκανε ευκαιρίες και κατάφερε στο τέλος να πάρει την νίκη.
Η Λαυρεωτική έδειξε στοιχεία βελτίωσης από το ματς της πρεμιέρας αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Μάλιστα, στο β’ ημίχρονο άφησε διάφορα κενά στην άμυνά της, που εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι με τον καλύτερο  τρόπο.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι: Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι σε απευθείας κτύπημα κόρνερ του Μακρή και στο 75’ οι γηπεδούχοι σε κεφαλιά εξ επαφής με τον Κριεμάδη…
Πολύ καλή η διαιτησία των Μαλαμά – Παπαδιώτη, Χριστοδούλου.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Μαυρίδης, Κοτροζίνης, Μπόρας, Πλεμμένος, Καμπέρης (55' Κουκάι), Καλογήρου, Μπερμπάντης (89' Λαμπρόπουλος), Μπενετάτος, Καλλέρης (26' λ.τρ. Κριεμάδης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Παπακωσταντίνου, Δ. Χασιώτης, Παντελιάς, Χουσεΐν, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (80' Βλαντής), Τσιριγώτης, (57' Δ. Μιχαηλίδης), Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.
* Η διοίκηση της Λαυρεωτικής με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε την διοίκηση του Α.Ο. Σταμάτας για την ευγενική φιλοξενία της και υπόσχεται να ανταποδώσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money