Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–3
Ευχάριστος και αρκετά ποιοτικός ήταν ο φιλικός αγώνας που οργάνωσε στη Ραφήνα η ΕΠΣΑΝΑ την Κυριακή 28/4, για να απονείμει αναμνηστικό κύπελλο και μετάλλια, στην πρωταθλήτρια Α’ κατηγορίας ομάδα της Θύελλας Διασταύρωσης. Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, ο κυπελλούχος Κεραυνός επικράτησε της πρωταθλήτριας Θύελλας με 3-2.
Μάλιστα, ο Κεραυνός ήταν πιο πειστικός στα «πατήματά» του και πολύ πιο αποτελεσματικός… Η Θύελλα εμφανίσθηκε προβληματισμένη, με λάθη στο κέντρο που σιγά-σιγά διορθώθηκαν αλλά και ορισμένες χαμένες ευκαιρίες για γκολ!
Το σκορ άνοιξε (0-1) ο «γνωστός ύποπτος» Χρήστος Κοντογιάννης, με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 20’. Η Θύελλα αντέδρασε με καλύτερη κατοχή μπάλλας αλλά όχι με ουσιώδεις ευκαιρίες ενώ ο Κεραυνός είχε κι άλλες πολύ επικίνδυνες «επισκέψεις» στα καρέ του Κατσιούλη. 

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) οι πρωταθλητές ισοφάρισαν (1-1) ύστερα από εξαιρετικό και γρήγορο συνδυασμό 3 παικτών και πλασέ του σκόρερ Γρηγόρη Μουτζακά. Οι αντίπαλοι προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές από το 55’ λεπτό και μετά.
Η Θύελλα είχε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων στο διάστημα 46’ – 70’ αλλά πάλι ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 71’ με εκπληκτικό διαγώνιο βολέ του προωθημένου Λιούμη από την γωνία της μεγάλης περιοχής (1-2)! Τρία λεπτά αργότερα (74’), οι κυπελλούχοι διεύρυναν το σκορ (1-3) μετά από προσπάθεια του Κοντογιάννη και «άνοιγμα» στον σκόρερ Σάντρι Κρυεμάντι, που «κεραυνοβόλησε» τον Κατσιούλη. Ο Αλέξανδρος Χαρακτίδης με «σπέσιαλ» κτύπημα φάουλ στο 83’ έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Παππά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ, Σπίθας – Καζάς.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Προδρόμου, Σόταϊ, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Λάμπρου, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Ντόσκας. Έπαιξαν ακόμη οι Ράσα, Αποστολάτος, Καλογραιάκης, Πάντος, Οικονόμου, Μπούκουρι, Θανόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Λιούμης, Αναγνώστου, Σταμάτης, Παπασωτηρίου, Παπαγιάννης, Κριεμάντι, Μεγαγιάννης, Ευφραιμίδης, Κοντογιάννης, Γ. Ρώμας. Έπαιξαν ακόμη οι Τραϊτοράκης, Μιχάλης, Δ. Ρώμας, Κατσίκης, Μαστροκώστας, Πρίφτης, Παπαθεοδώρου. 
* Την λήξη του φιλικού αγώνα ακολούθησε η απονομή κυπέλλου και αναμνηστικών μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Για λεπτομέρειες θα επανέλθουμε... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money