Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ



Η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τα ενδιαφερόμενα σωματεία ότι η κλήρωση της β' φάσης του πρωταθλήματος παμπαίδων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/3, ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης. Οι συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής επρόκειτο να διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου. Όμως, λόγω των υποχρεώσεων των μικτών ομάδων παμπαίδων και του προγράμματος που ανακοίνωσε αιφνιδίως η ΕΠΟ (ορίζοντας αγωνιστικές κάθε Κυριακή μέσα στον Απρίλιο), εκτάκτως η 1η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου, ώρα 5 μ.μ. Τα σωματεία, που μετέχουν στην β' φάση των παμπαίδων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος των μικτών ομάδων παμπαίδων.

* ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
Η Επιτροπή Υποδομών ανακοίνωσε τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της β' φάσης του πρωταθλήματος νέων. Πρόκειται για τις ημερομηνίες: 30/3, 6/4, 13/4, 20/4, 27/4, 30/4 (Μ. Τρίτη), 8/5 (Τετάρτη του Πάσχα, ημιτελικοί), 11/5 (Σάββατο, τελικός).

* ΚΛΗΡΩΣΗ Β’ ΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR
Η κλήρωση της β' φάσης του πρωταθλήματος τζούνιορ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/4, ώρα 6 μ.μ. και οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 7/4.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τεταρτη του πασχα ουτε οι υπαλληλοι της επσανα δεν θα ειναι στην αθηνα.Πλακα μας κάνουν?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ? ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ? ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ?ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΜΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ !ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money