Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΙΧ. ΛΥΚΕΡΙΔΗΣ


ΜΙΧ. ΛΥΚΕΡΙΔΗΣ

Αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Άρη Βούλας ο Μιχάλης Λυκερίδης, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20/3. Είχε αναλάβει την ομάδα από τον περασμένο Αύγουστο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής αντιμετώπισε επίμονη διαφορά φιλοσοφίας, αντίληψης και σκέψης με παράγοντες – γονείς, και δεν κατάφερε να βρει την απαραίτητη συνισταμένη ώστε να λειτουργήσει όπως ήθελε. Η διακοπή της συνεργασίας έγινε φιλικά, χωρίς αντιπαραθέσεις και με αρκετό προβληματισμό κι από τις δύο πλευρές.
Τον Άρη Βούλας θα «κωουτσάρει» στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Νικηφόρο, ο προπονητής των ομάδων υποδομής Μιχάλης Πανούσης. Για την συνέχεια, θα αποφασίσει το Δ.Σ. του συλλόγου τις επόμενες ημέρες.
    

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι Προπονητης με πολλές γνώσεις και ειναι τουλάχιστον άδικο να μην τον αφήνουν να δουλέψει όπως αυτός ξέρει . Κρίμα για τον Άρη Βουλας γιατί έχω δουλέψει και εγω μαζι του στο παρελθόν και μας ανέβασε τουλάχιστον ένα επίπεδο!

Ανώνυμος είπε...

η διαφορα φιλοσοφιας που γραφετε κυριοι του site ειναι οτι ειχε "εντολη" να παιζουν τα παιδια του προεδρου(θεμελιδης) αλλα κ του γεν.αρχηγου(μαντακιδης)...4 ατομα στο συνολο..και οι υπολοιποι απλα να συμπληρωνουν αυτο το καταντημα ομαδος που εκανε ο κ.θεμελιδης.!!!!δειτε στις προηγουμενες αγωνιστικες τις συνθεσεις κ θα καταλαβετε τι εννοω.κριμα γιατι καποτε (οχι πολυ παλια)αυτο το σωματειο ηταν παραδειγμα για την επσανα..απλα η ιστορια γραφει για ολους μας.!

Ανώνυμος είπε...

Eχει συμφωνήσει για του χρόνου με τον πρόεδρο ομάδας που έπαιξε πριν λίγες αγωνιστικές. Τον ξέρουν από παλιά και τον εκτιμούν και ως άνθρωπο αλλά και ως προπονητή.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώντας στον κακοπροαίρετο 9,25 που βγάζει χολή για ανθρώπους που όλοι ξέρουμε τι έχουν κάνει για αυτόν τον σύλλογο όταν όλοι πριν 2 Χρονια είχαν εξαφανίστη τον ενημερωνο ότι στο τελευταίο αγώνα με τον Νικηφόρο ο Λικεριδης ειχε παραιτηθεί και ο Θεμελιδης επίσης !!!! Την ομάδα ανέλαβε εστω και προσωρινά ο κος Πανουσης και έπαιξαν και οι δυο Μαντακιδιδες Παντελης και Λαμπρος (ο Λαμπρος κέρδισε το πέναλτι που ισοφάρισε ο Αρης ) και οι δυο Θεμελιδης Δημητρης και
Κυριακος ! Και αυτός ο Προπονητης παίρνει χαρτάκι ;;Όσο για τα φύλλα αγώνα θα σε ενημερώσω άμεσα για να καταλάβεις πόσο συκοφάντης είσαι και όσο για την ιστορία έχε λίγο υπομονη και θα καταλάβεις τι γίνεται σ'αυτο το σωματείο και θα μάθεις ποιοι το θελουν παιδική χαρα!!!

Ανώνυμος είπε...

poly sigkinitiki apanthsh,vgalte ta mantilia na klapsoyme..apla o k.panoysis einai o gymnastis tis omados kai akolouthise tin pepatimeni mias k den yparxoun k polles epiloges apo apopsi paiktwn.episis exoun meinei 3 agonistikes opote tha paixoyn osoi yparxoyn.kai kati akoma esy kaloporoairete,mhn ksexasete o teleytaios na kleisei tin porta tou somateioy,mias k tin porta tis istorias sas tin ekleise h dioikisi pou eixate..!!!

Ανώνυμος είπε...

to xartaki to epairne giauto kai ton epelekse prosopika o themelidis.ta paidakia den ftaine se kati.apla me to zori na paiksoun den ginetai re file poso mallon kai oi 4!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money