Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ




Ύστερα από διάφορες παρεμβάσεις εξωγενών με την ΕΠΣΑΝΑ παραγόντων, σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ και την διάσταση που έδωσαν σε ένα διαδικαστικό θέμα που προέκυψε την περίοδο της προεδρίας Βελτανιώτη στην Ένωση, παραιτήθηκε την Τρίτη 19/3 από την Πειθαρχική Επιτροπή το μέλος της Ανδρέας Καραγκιόζης.
Η παραίτηση αναμένεται να γίνει αποδεκτή στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα.
Αποτελεί ακόμη θέμα συζήτησης η κάλυψη της θέσης και μάλλον θα ληφθεί απόφαση στο προσεχές μέλλον.
Στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον κείμενο της παραίτησής του, ο κ. Καραγκόζης αναφέρει: 
«Προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ: 
Επειδή δεν προτίθεμαι ν’ αποτελώ αντικείμενο σχολιασμού θλιβερών διαχειριστών του γραπτού λόγου, που παριστάνουν τους γνώστες και τους τιμητές, ενώ είναι παραπάνω από προφανές ότι είναι απλώς βδέλλες, που είναι ανίκανοι να επιβιώσουν διαφορετικά.
Ούτε προτίθεμαι ν’ αποτελώ αντικείμενο σχολιασμού αθλίων, που ζουν στο σκοτάδι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν τους ανθρώπους, ώστε να τους κάνουν όμοιους μ’ αυτούς, δηλαδή βρώμικους και ηλίθιους.
Κι επειδή η τιμή που είχα ως μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης, έχει εκπέσει σε ενόχληση, λόγω της συνεχούς αναπαραγωγής του μύθου της δικής μου εμπλοκής σε δικαστικές διώξεις, δεχθείτε την παραίτησή μου.
Τέλος, εύχομαι στην ΕΠΣΑΝΑ, ν’ απαλλαγεί οριστικά από τις έριδες που την κατατρέχουν από τη “γέννησή” της, ώστε να δημιουργηθεί η δυναμική που θα επιτρέψει να προσανατολιστεί το σύνολο των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε μέλους της, προς την κατεύθυνση της προσφοράς. Διότι ποδόσφαιρο χωρίς εξουσία δεν νοείται, εφόσον χωρίς αυτή δεν μπορεί να δομηθεί ο ιστός που το μετατρέπει σε παραγωγική δύναμη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money