Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ


Όσοι θέλετε να εκφραστείτε μέσω αυτής της ιστοσελίδας βρίζοντας, παρακαλούμε καλύτερα να απευθυνθείτε στους …ψυχιάτρους σας!
Αυτός ο ιστότοπος αφορά το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και όχι αρρώστους με ροπή στα υβριστικά σχόλια ή άτομα με πνευματική αναπηρία, που δεν αντιλαμβάνονται τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.
Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που συνεχίσουν οι σχολιογράφοι να είναι ανώνυμοι και να υβρίζουν γενικώς και αορίστως ή να χρησιμοποιούν εκφράσεις που εκθέτουν ονομαστικά διάφορους παράγοντες του αθλήματος, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, θα αναγκασθούμε να καταφύγουμε στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας, για την εύρεσή τους και την νομική τους δίωξη.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ?ΓΙΑΤ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝΕ?ΠΟΙΑ ΛΕΞΗ ΒΡΙΣΙΑΣ ΕΙΧΑΝ?ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ..............ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΒΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ..........

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money