Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 7-1


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ 
Μεγάλη σε σκορ νίκη (7-1) σημείωσε ο γηπεδούχος Ολυμπιακός επί των Γλυκών Νερών, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) μόλις στο 4’ με τον Δογάνη αλλά η συνέχεια ήταν οδυνηρή γι’ αυτούς! Το 1-1 πέτυχε ο Αθανασόπουλος στο 11’, το 2-1 ο Τσέλια στο 29’, το 3-1 ο Τσουμάνης στο 39’ και το 4-1 ο Σουσούνης στο 41’. Με το σκορ αυτό έληξε το α’ ημίχρονο.
Στο β’ μἐρος οι πρωτοπόροι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και σκοράρισαν 3 ακόμη φορές. Ο Σουσούνης έκανε το 5-1 στο 53’, ο Τσέλια το 6-1 στο 66’ και ο Τσουμάνης το 7-1 στο 68᾿.
Τα Γλυκά Νερά έμειναν με 10 παίκτες στο 85’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσαλδάρη.
Ο διαιτητής Μάλαμας έδειξε πολλές (δικαιολογημένες) κίτρινες κάρτες, προσαρμοσμένος στα δεδομένα των αγώνων εθνικών κατηγοριών. Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Δ. Τζαφόλιας, Γουργιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκα, Σινάνι (46' Κάππος), Τσιούμας, Πατσιωνίδης (77' Μεταλληνός), Κολώνης, Τσέλια, Τσουμάνης, Φιλλής, Αθανασόπουλος, Σουσούνης (63' Ράλλης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος, Καψάλας (70' Γ. Παπάζογλου), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Γιαννούλης (68’ Σβόλης), Λουκής, Μπούρμπουλας, Ν. Καλούδης (58' Βασιλόπουλος), Παπακωσταντίνου, Δογάνης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας των Γλυκών Νερών, ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσούκας, μας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας για την χείριστη εμφάνισή μας και την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, στον Άγιο Στέφανο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να ξεπλύνουμε την ντροπή».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει ρε μαγκες,ξερουμε οτι την μεγαλυτερη στενοχωρια σε μια τετοια ηττα την περνανε οι ποδοσφαιριστες αλλα επισης ξερουμε κ το τι περνατε κ τις συνθηκες που βιωνετε καθημερινα στο προπονητικο κ διοικητικο κομματι αλλα ολα θα στρωσουν σε λιγες μερες,υπομονη λιγο ακομα!

Ανώνυμος είπε...

ok παιδια αλλά τα 7 είναι πολλά όπως και να το κάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Ο ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.ΙΟΝ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money