Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 3-1


Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στο Διόνυσο, όπου η τοπική ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε 1-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κωνσταντόπουλου στο 25’. Η Νίκη Δροσιάς αντέδρασε και έφθασε στην ισοφάριση (1-1) με κοντινό πλασέ του Πιπέρα στο 44’.
Αμφίρροπο εξελίχθηκε το β’ ημίχρονο. Πιο αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι, με σκόρερ τον Παξιμάδη, πέτυχαν δύο τέρματα και πήραν τη νίκη με 3-1. Το 2-1 έγινε με απίστευτο δυνατό γυριστό διαγώνιο σουτ στο 60’ και το 3-1 στο 75’ με σουτ εκτός περιοχής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες να σημειώσουν γκολ αλλά ατύχησαν. Μετά το 1-1 ο Τζίγκος είχε τετ-α-τετ και μετά το 2-1 ο Πιπέρας έπιασε επικίνδυνο διαγώνιο σουτ. Και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Μπακοδήμος αντέδρασε σωστά και αποτελεσματικά…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Βουδούρης, Μόσχος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Καρατζάς, Γεροντάκης, Γκέσουρας, Ουντέζε, Δρόσος, Καρατσίκος, Ραυτακόπουλος (86’ Χριστοδούλου), Μαρώλιας (46’ Παξιμάδης), Κωνσταντόπουλος.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης (52’ Τσίγκος), Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Χαμζάι, Κιούρκος, Πιπέρας, Μούρτης (85’ Χ. Μπέτσης), Γαρουνιάτης (62’ Λιβαθινός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money