Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3-0



 Όπως και με την Σταμάτα, η Θύελλα είχε αρκετές δυσκολίες μέχρι να φθάσει στην θεωρητικά εύκολη επικράτηση με 3-0 επί της δυνατής Λαυρεωτικής.
Η απειρία του νεαρού Χασιώτη, που σημείωσε αυτογκόλ μόλις στο 3’, έδωσε προβάδισμα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος (1-0). Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, η πρώτη με τον Τσιαούση, η δεύτερη με σουτ εκτός περιοχής του Παπαδόπουλου και η τρίτη όταν ο Τασσόπουλος πήρε κεφαλιά από τον Μακρή, που ήταν έτοιμος να σκοράρει…
Η Θύελλα είχε φυσικά τον δικό της ρυθμό, που ποτέ –όμως- δεν κατέληγε σε επικίνδυνη φάση.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο β’ 45λεπτο αλλά η έμπειρη Θύελλα ήταν η ομάδα που πέτυχε γκολ! Ήταν το 62’ όταν ο Χαρακτίδης έκανε σέντρα 40 μέτρων στο δεύτερο δοκάρι του Λάμπρου, όπου πετάχθηκε ο Κατσούγκρης και με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Ακολούθησε σειρά ευκαιριών της Λαυρεωτικής, όπως σουτ του Τσιαούση μόλις άουτ, πλαγιοκοπήσεις και σέντρες που κόπηκαν από αμυντικούς μπροστά στο τέρμα του καταπληκτικού Κατσιούλη και στο 84’ διπλό δοκάρι στην ίδια φάση, όταν ο Παπακωνσταντίνου σούταρε, απέκρουσε ο Κατσιούλης, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι, προσπάθησε να την διώξει ο Σότα, η μπάλλα ξανακτύπησε στο δοκάρι, επιχείρησε «ψαλιδάκι» ο Παπακωνσταντίνου, έδιωξε όπως – όπως η άμυνα και ο Τσιαούσης με νέο σουτ την έστειλε μόλις άουτ! Ήταν η πιο συγκλονιστική φάση του αγώνα…
Τελικά, στο 90’ ο Αποστολάτος σημείωσε το 3-0 ολοκληρώνοντας την πλασματική εικόνα του παιχνιδιού!
Άφησε το πολύ δυνατό παιχνίδι και των δύο ομάδων ο διαιτητής Μαργαρίτης (βοηθοί Ντόστης, Β. Τζαφόλιας) αλλά δεν υπήρξαν σημαντικά διαιτητικά λάθη.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου (63’ Τσέλιος), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ράσα (58’ Νικολέας), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (55’ Αποστολάτος).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Δρούγκας (65’ Ιατρού), Χουσεΐν, Παπαγεωργίου, Χασιώτης, Παπακωσταντίνου, Τσιαούσης, Μακρής, Κωσταντινίδης (85’ Δρογγίτης), Τζώρας, Παπαδόπουλος.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.Η ΘΥΕΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money