Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΡΑΜΝΟΥΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ 1-0: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ


ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. 1-0
Ο Ραμνούς (όπως με τον Αχιλλέα και τον Διόνυσο) έκοψε τις βλέψεις για τίτλο και του Πρωτέα, που παρουσιάσθηκε στο Γραμματικό κατώτερος των τελευταίων του εμφανίσεων…
Το κλασικό σκορ (1-0) του Ραμνούντα, δημιουργήθηκε από κτύπημα φάουλ του Ματέρη στο 65’, ύστερα από διπλή προσποίηση των Φαραντάκη και Μουρίκη!
Ο Πρωτέας έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Κούλιμπη, Χρήστου και Καλιανιώτη, ενώ ζήτησε πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής στο 70’ και ανατροπή του Χρήστου στο 89’)!
Καλή η διαιτησία των Μανιώτη, Μήταρη, Δραγάτη, παρά τις διαμαρτυρίες των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, μετά τη λήξη του αγώνα. Πάντως, η διοίκηση  του Πρωτέα ευχαρίστησε την διοίκηση του Ραμνούντα για την καλή φιλοξενία.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ

ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Καλαθάκης, Γκούρα 
(72’ Ι. Χρυσίνας), 
Μουρίκης, Φαραντάκης, 
Γκίκας (63’ Σαμανίδης), 
Αμάτι (46’ Ματέρης), 
Δ. Κόλλιας, Ζούπα, 
Μήτσης, Ντούρας.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου, Τζανής (82’ Λάπα), Χύκα (60’ Χουσιάδης), Μαραγκός (74’ Γεσιλάι), Καλιανιώτης.


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1-2
Αμυντικές αδυναμίες του Σαρωνικού, αέρας και τύχη, έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να φύγει νικητής (2-1) από την Ανάβυσσο ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, περιορίζοντας σημαντικά τις ελπίδες του Σαρωνικού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο!
Με τον αέρα σύμμαχο στο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στην άμυνα και –έστω βιαστικά και ανορθόδοξα- δημιούργησαν στο 2’, στο 7’ και στο 17’ που δεν αξιοποίησαν και την μεγαλύτερη στο 30’, όταν ο Τσιαδήμας κάλυψε σωστά τον τερματοφύλακά του και με κεφαλιά, απεσόβησε βέβαιο γκολ…
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός σημείωσε γρήγορα γκολ (47’) με πλασέ του Ζουμπουρλή, μετά από κόρνερ του Τσούνη και στη συνέχεια πίεσε περισσότερο επιδιώκοντας δεύτερο γκολ, κι αφήνοντας την άμυνά του ακάλυπτη. 
Σε δύο αντεπιθέσεις, ο Αχιλλέας κατάφερε να ισοφαρίσει! 
Η άμυνα του Σαρωνικού βρέθηκε μόνο με δύο αμυντικούς, 
ο Καραλής έκανε λάθος εκτίμηση της κατάστασης, κι έτσι δόθηκε 
η δυνατότητα στους ικανούς παίκτες του Αχιλλέα, 
να πετύχουν δύο εύκολα γκολ 
και να φύγουν νικητές από 
το παιχνίδι. 
Το 1-1 πέτυχε ο Παπαχρήστου στο 65΄και το 1-2 
ο Σταματόπουλος στο 92’.
Καλοί οι διαιτητές Αρ. Γαλάνης, Β. Τζαφόλιας, Επ. Λιάππης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Β. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Ντίνος (46’ Κερμέζο), Θάνο (60’ Λ. Καραγιάννης), Τσούνης (74’ Χατζημιχαηλίδης), Αλεξίου, Χαρίτος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ματσούκας, Τσιαδήμας, Γεωργακόπουλος, Σταυρόπουλος, Τσαναχτσίδης, Μπούσκος, Φούντας, Γκέρτσος (56’ Ξενάκης), Σταματόπουλος, Τσάκαλος (89’ Κωστόπουλος), Παπαχρήστου (72’ Πλιάτσικας).  

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 3-1
Σε αγώνα που εξελίχθηκε υπό αφύσικες συνθήκες, αφού ο αέρας φυσούσε με μεγάλη ορμή, ο πρωτοπόρος Εθνικός πέτυχε γκολ μόλις στο 4’ με σέντρα-σουτ του Βιβικίδη (1-0). Έτσι έληξε το ημίχρονο. 
Το Συκάμινο ήταν βελτιωμένο και δυσκόλεψε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάντως πέτυχαν το 2-0 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μαγγίνα στο 50’. 
Η προσπάθεια των φιλοξενουμένων απέφερε γκολ στο 65’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Φιλλή (2-1). Ο Εθνικός «κλείδωσε» τη νίκη στο 70’ με τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ο Ζιάγκος (3-1). Το Συκάμινο είχε δύο ακόμη ευκαιρίες: Στο 83' δοκάρι με τον Τσαγκαράκη και σουτ του Σουβατζή μόλις άουτ... 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γιαλούρη, Περδίκη, Γκόντα.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ (89’ Αηδόνης), Βιβικίδης, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης (88’ Ανέστης), Κότσι, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Θ. Στεφανίδης (81’ Δράκος).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Κατερίνης, Γκανούδης, Μπάρο, Τούκας (59’ Τζιαχρήστας), Τσαγκαράκης, Σουβατζής, Μπάνας (87’ Π. Φασουλής), Φιλλής, Παπαπάνου (73’ Μαργιέτας).

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-3
Πολύ καλύτερη η Νίκη Δροσιάς, νίκησε καθαρά το μετριότατο Πόρτο Ράφτη με 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν (στην αρχή του αγώνα) να καταβάλλουν ούτε τα χρήματα για την διαιτησία! Κατέβηκαν στο γήπεδο με 11 μόνο παίκτες και δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ…
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και πέτυχαν 3 τέρματα με σκόρερς τους Πιπέρα (10’ και 78’) και Γαρουνιάτη (55’).
Χωρίς λάθη οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος, Β. Τζαφόλιας και Μπαλτζής.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Κάπα, Κοντός, Σιδηράς, Δικαίος, Λούμπας, Φράγκος, Κουτρουμάνος, Αλιφαντής, Μουτεβελής, Δάμος, Δέδες.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Μούρτης, Παναγιωτίδης, Σπυρόπουλος, Κ. Μπέτσης, Χαμζάι, Τσίγκος, Ιωαννίδης (58’ Μαγγίνας), Πιπέρας, Σαμαράς (79’ Καλοπήτας), Γαρουνιάτης (70’ Μαυρομάτι).

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 4-0
Εύκολη επικράτηση της Αρτέμιδος, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής του Τσουκαλά, στο «Γ» της εστίας του Χαρίση (1-0)! Η Άμυνα δεν άντεξε στην πίεση και στο πολύ κακό γήπεδο των Σπάτων…
Οι γηπεδούχοι σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν αρκετά καλή απόδοση και πέτυχαν 2 ακόμη τέρματα μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου: Στο 19’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Χαρίση (2-0) και στο 38’ με πλασέ πάλι του Χαρίση (3-0). Το σκορ έκλεισε ο Τσούκα στο 79’ με σουτ (4-0).
Η Άρτεμις έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα γκολ, με πρωταγωνιστές τους Καραμανίδη, Τσούκα και Τσουκαλά.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Παπαδόπουλου, Βακκά, Κάλλη.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κόλλιας, Καββαθάς (67’ Αγγελάκος), Διαμάντης, Βασιλείου (68’ Καπάι), Δημητρίου, Ντούσης, Β. Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα, Καραμανίδης (77’ Μαλαμίνης), Τσουκαλάς.
ΑΜΥΝΑ: Δ. Χαρίσης, Θεοχαρίδης (46’ Μπλέτα), Τσόκος, Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Παπαδημητρίου, Τζέγια, Καραμάνος (73’ Σταυρής), Καραβατάκης, Τζίγκος (60’ Σαββίνος).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

maggi paixtara

Μάριος Πυκνής είπε...

sentra sout tou vivikidi xaxaxaxaxaxaxaxax!!!!! lathos goal tou vivikidi me sout keravno piso apo to kentro tou gipedou

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money