Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1


Την πέμπτη -σε σύνολο 10 διοργανώσεων- κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Κεραυνός και ολόκληρη η Κερατέα, μετά την επικράτηση στον τελικό επί της Τριγλίας Ραφήνας με 2-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Παλλήνης «Γεώργιος Δέδες» παρουσία μιας χιλιάδας πάνω-κάτω θεατών, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με μεγάλο και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο αγώνας
Η ομάδα της Κερατέας κέρδισε δίκαια το τρόπαιο όχι μόνο με τον αέρα του πολυνίκη του θεσμού αλλά παίζοντας με πάθος, πολύ καλά στημένη άμυνα και έχοντας κορυφαίους παίκτες τον 37χρονο «έφηβο» Χρήστο Κοντογιάννη που σημείωσε και τα δύο τέρματα και τον τερματοφύλακα Γιώργο Παππά που πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις στο 83' και το 93'!
Η ομάδα της Ραφήνας έδειξε στοιχεία καλύτερου συνόλου αλλά έμεινε στην θεωρία καθώς κατάφερε να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει το ατού του αντιπάλου της που ακούει στο όνομα Κοντογιάννης! Και όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δεν είχε την απαραίτητη ψυχολογία ώστε να είναι αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια…
Η Τριγλία διατήρησε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο σχετική πρωτοβουλία κινήσεων και είχε κεφαλιά του προωθημένου Κόρακα (9’) μόλις άουτ και τρομερό σουτ του Ράμο (14’) ελάχιστα έξω από την συμβολή των δοκών.
Ο Θανάσης Πετούρης έστησε τον Κεραυνό με αμυντικό προσανατολισμό, κλείνοντας χώρους και βγαίνοντας γρήγορα στην αντεπίθεση. Έτσι, στο 18’ ο Χ. Παππάς εξαπέλυσε ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής που έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ. Και στο 27’ ο δαιμόνιος Κοντογιάννης μπήκε από πλάγια θέση και πριν προλάβουν οι αμυντικοί να τον κόψουν, με εκπληκτικό γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα του Φιλιππόπουλου (1-0).
Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί από παίκτες και οπαδούς του Κεραυνού, καθώς το γκολ αυτό έδωσε εμφανώς νέο πάθος στους ποδοσφαιριστές του!
Η Τριγλία προσπάθησε να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσα αλλά η κεφαλιά του Γκίκα (32’) από καλή θέση εντός περιοχής σε κτύπημα φάουλ του Μουλάκη ήταν άστοχη άουτ ενώ σε νέο κτύπημα φάουλ του Στρόμπουλου (43’), ο τερματοφύλακας Παππάς πρόλαβε κι έδιωξε με τα ακροδάκτυλα την μπάλλα σε κόρνερ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το β’ ημίχρονο
Ο Στάθης Ασλάνογλου έκανε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα και η εικόνα της ομάδας του άλλαξε προς το καλύτερο. Σε δυνατό σουτ του Σκαφίδα από 10 μέτρα (51’), απέκρουσε επί της γραμμής ο Παππάς και οι κιτρινόμαυροι φάνηκαν πιο δυνατοί, βρήκαν χώρους να οργανωθούν καλύτερα και επισκέπτονταν συχνότερα τα καρέ του Παππά, χωρίς πάντως να έχουν καλά τελειώματα…
Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ο Κοντογιάννης ήταν αυτός που έβαλε πάλι την προσωπική του σφραγίδα, όταν σε αντεπίθεση (80’), πήρε την μπάλλα κι έφθασε σχεδόν ανενόχλητος στην περιοχή, απ’ όπου με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.
Η πίεση της Τριγλίας στα καρέ του Παππά εντάθηκε και στο 82’ είχε αποτέλεσμα όταν σε μια σέντρα από δεξιά, ο Πρίφτης με κεφαλιά (στην προσπάθειά του να διώξει υπό πίεση) σημείωσε αυτογκόλ και μείωσε το σκορ σε 2-1. Το ματς στο υπόλοιπο διάστημα απέκτησε άγρια ομορφιά!
Στο 83’ μόνος του ο Χατζάκης, έκανε σουτ που έσωσε εξ επαφής εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Παππάς, κι αμέσως μετά (84’) ο Κοντογιάννης βρέθηκε πάλι ακάλυπτος μόνος του σε αντεπίθεση αλλά το πλασέ του πρόλαβε κι έκοψε την τελευταία στιγμή ο Κόρακας.
Στο 85’ η Τριγλία έφθασε πάλι κοντά στην ισοφάριση. Ο Σκαφίδας έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλλα βρήκε την συμβολή των δοκών της εστίας του Παππά!
Η τελευταία φάση έγινε στο 93’ με μια απίστευτη απόκρουση του Παππά, σε κοντινή κεφαλιά του Χατζάκη!
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, βρήκε τον Κεραυνό κυπελλούχο για 5η φορά και την Τριγλία φιναλίστ για άλλη μια φορά! Οι φανατικοί οπαδοί των δύο ομάδων πέταξαν βεγγαλικά στην κερκίδα αλλά με την παρέμβαση των ΜΑΤ τα χειρότερα απεφεύχθησαν.
Άψογη η διαιτησία του Δραγάτη και πολύ καλοί οι βοηθοί Παπαδιώτης και Μήταρης. Τέταρτος (χωρίς δυσκολίες) ήταν ο Νικολακάκος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Θανάσης Πετούρης): Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (91’ Σταμάτης), Μεγαγιάννης, Κρυεμάντι (72’ Ευφραιμίδης), Κοντογιάννης, Μπάτρης (87’ Δ. Κατσίκης).
ΤΡΙΓΛΙΑ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης (46’ Γ. Σταμπέλος), Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Αλεβίζος, Γκίκα, Μουλάκης (64’ Χατζάκης), Τσάγκαρης (46’ Μάντζης). 



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κύριε Κοτσώνη μια πιο αντικειμενική αρθρογραφία!!!! Μοναδική παρατήρηση η "άψογη διαιτησία" του Δραγάτη. Σφύραγε μόνο τα φάουλ της Ραφήνας....

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ρε κοτσωνη κοιμηθηκες καθολου η΄ ακομα να ηρεμησεις?χαχαχαχαχα Κ κοιτα να δεις τι σας ετοιμαζουμε για το τελος,θα κλαιει ολοι η ανατολικη αττικη.Θα κοιμηθειτε τον Σεπτεβριο παλι. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ * * * * * * ( * ) για να μην ξεχνιομαστε εχουμε κ 1 κυπελο επσα κ ενα κυπελο ερασιτεχνων χαχαχαχαχα δεν θα μας φτασετε ποτε. . . . . .

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ * * * * * * ( * )

Ανώνυμος είπε...

ti letes re mwno ths kerateas sfurage kai tha to eperne h triglia ama eixe sfuriskei ta duo penaltu sto telos............... :(

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ήσουν στο γήπεδο 7:24. Μέχρι και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ παραδέχτηκε ότι δεν σφύραγε τίποτα υπερ της Κερατέας. Έτσι περιμένατε να κερδίσετε? Με πέναλτι????? Συγχαρητήρια!!!! Δε λες που σας κάναμε δώρο και το αυτογκολ και δεν φύγατε με 0.

Ανώνυμος είπε...

A, και κάτι άλλο. Μην είσαι και τόσο σίγουρος πως αν σας χάριζε κανα πεναλτάκι θα σκοράρατε κιόλας. Δυο έπιασε ο Παππάς στον ημιτελικό με την Παλλήνη. Και την Τετάρτη όπως είδες ήταν σε πολύ καλή μέρα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε καημενοι Κερατιωτες χαιρεστε.. Κατι ομαδες σαν και εσας δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο χαρτη..

Ανώνυμος είπε...

Σας χαλάμε την πιάτσα 8:50? Περαστικά. Για την ιστορία ρίξε μια ματιά στα κύπελλα του Κεραυνού:
Κυπελλούχος Ερασιτεχνικών Ομάδων 1985, Πέντε φορές Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ, Κυπελλούχος Ερασιτεχνών ΕΛΛΑΔΟΣ της Ε.Π.Ο. 2004 - 2005.
Σύνολο 7.
Όταν πάρετε το πρώτο σας τα ξαναλέμε....

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο ειστε ακομα στην Α'ΕΠΣΑΝΑ..

Ανώνυμος είπε...

Σαν Νεομακριώτης θα ήθελα το κύπελο να το πάρει η Τριγλία.Η Κερατέα πάντως στηρίχθηκε φέτος στους ντόπιους παίχτες και αυτό δείχνει ποδοσφαιρική υγεία.Και οι δύο σύλλογοι έχουν προβληματικές υποδομές,ειδικά η Τριγλία θα έπρεπε να έχει δει την δουλειά που κάνει χρόνια τώρα στις υποδομές η Θύελλα.Καλή συνέχεια και στις δύο ιστορικές ομάδες της Αν.Αττικής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Α ΕΠΣΑΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100 ΤΙΣ 100 ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΕΡΑΤΙΟΤΕΣ.ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΡΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑΝΕ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΟΣ...................Α!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ.ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΧΡΥΣΗ 10ΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.........................

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΣΟΙ ΡΑΦΗΝΙΟΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΔΟΥΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΕΡΑΤΙΟΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1:07 επειδή τελικά είσαι άσχετος, σε ενημερώνω ότι ο Κεραυνός ανέβηκε στην Δ Εθνική το 2005 και στην Γ Εθνική το 2008. Αλήθεια εσείς που είσαστε τότε???????
Ο Κεραυνός έχει επιλέξει να παίζουν στην ομάδα τα παιδιά της Κερατέας και γι αυτό και δεν κυνηγά άνοδο. Προτιμούμε όλοι να έχει μια καλή πορεία στην ΕΠΣΑΝΑ και να παίζουν τα δικά μας παιδιά από το να ανέβει κατηγορία με ξένους παίκτες και λαδώματα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.......ΑΠΛΑ Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΘΑΣ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 11:00 ο Κεραυνός έφτασε στον πάτο και ξεκίνησε από το μηδέν χρησιμοποιώντας ντοπιους. Δεν κυνηγήσαμε την άνοδο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει φράγκο!!!! Αηδίες είναι να μας λες ότι η Τριγλία χέστηκε για το κύπελλο. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Τέσσερις φορές έχει φτάσει σε τελικό και δεν το κατάφερε. Και να σου πω και κάτι. Οι περισσότεροι από εμάς εφόσον δεν πάμε για άνοδο στηρίζουμε Θύελλα. Ξέρεις γιατί? Επειδή ο Άγιος Στέφανος παίζει βρώμικα. Αν είναι καλύτερο το Κορωπί από εμάς του χρόνου ας το πάρει. Την βρωμιά τους μπράβους και τα λαδώματα δεν θέλουμε. Αυτό ήταν το πρόβλημα μας με το Κορωπί. Καθαρά και όπου μπορεί ο καθένας. Μακάρι να χρησιμοποιήσουν όλα τα τοπικά πρωταθλήματα δικούς τους παίχτες. Μόνο έτσι θα ξαναγεμίσουν τα γήπεδα. Τι να την κάνω την Γ Εθνική αν δεν ξέρω ούτε ένα παίχτη και το γήπεδο είναι άδειο? Πάω καλύτερα να δω Α.

Ανώνυμος είπε...

11.21ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΥΕΛΛΑ?

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money