Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-2


ΑΗΤΤΗΤΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ 1-2: ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΑ (ΠΙΣΩ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ) ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ
Νίκη-χρυσάφι χαρακτήρισαν οι φίλοι της ομάδας, τη νίκη με 2-1 της Θύελλας επί του Αήττητου Σπάτων στον ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Δ. Δημητρίου».


Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα, έδειξαν χαρακτήρα και με τέρματα των Γεραγωτέλλη (0-1, με σουτ πλασέ στο 36’) και Νικολέα (1-2, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά σε σέντρα του Χαρακτίδη στο 77’) κατέκτησαν την σπουδαία νίκη, που τους κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας. 
Οι γηπεδούχοι καίγονταν 
για βαθμούς, κι έδειξαν 
στοιχεία καλής ομάδας. 
Όμως στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι. Κατάφεραν 
να ισοφαρίσουν 
με κοντινό πλασέ 
του (αμαρκάριστου στην μικρή περιοχή) Φυτιλή στο 53’ από ωραία σέντρα του Μητσιώνη. Είχαν ακόμη δύο πολύ καλές ευκαιρίες (μία με τον Μασκλαβάνο μετά το 1-1 και μία με τον Κολάγκι μετά το 1-2), που τους έφεραν σε τετ-α-τετ με τον Κατσιούλη, αλλά τις έχασαν!
Στο 14’ είχε δοκάρι ο Σότα, σε μια από τις επιθέσεις που η Θύελλα έφθασε κοντά στο γκολ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Θύελλα έχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει. 
Καλός ο διαιτητής Μανιώτης και οι βοηθοί Τσιαλογιάννης, Ρούντος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου, Μαγκλάρας, Μπαρμπαρούσης, Καλούδης, Κολάγκι, Φράγκος, Φυτιλής, Μασκλαβάνος, Μητσιώνης (80' Ράπτης), Θεοφάνους.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου (75' Μπαξεβάνης), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αποστολάτος (66' Τσέλιος), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Μπούκουρι (56' Νικολέας).

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo mwri thielara...

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια στήν Θύέλλα γιά τήν πρώτη θέση..... Χθές ομως, δικαιούσασταν τήν..... ήττα από τόν καλύτερό σας Αήτηττο.

Ανώνυμος είπε...

Το γήπεδο σας εκανε την ομαδα σας ανταγωνιστικη.Σε άλλο γηπεδο ξέρεις πολύ καλά ποίο θα ηταν το σκορ.Η ποιοτητα της Θύελλας δεν μπορει να συγκριθεί με αυτη του Αήττητου.Ελπίζω να σωθείτε

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΥΕΛΛΑ ειναι ομάδα μοντέλο απο τους άνδρες μέχρι τα προτζούνιορ.Μακάρι να σωθεί ο ΑΗΤΗΤΟΣ γιατί ειναι ομάδα με ιστορία και όχο νεόπλουτοι μαγκες του πληκτρολόγιου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ 2004 ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ.Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΟΝΙΟΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αηττητος δεν θα παιθάνει έτσι εύκολα..Μπράβο στην Θύελα και μακάρι να ανέβουν τα παιδία αλλά μην ξεχνάμε πια ομάδα ήταν μια ανάσα απο την Γ εθνική πια ομάδα σταθηκε τόσα χρόνια στην Δ.Και πια ομάδα παίζει 80-20 με την διαιτησία σε κάθε παιχνίδι..Όσο και να το θέλετε ο Αήττητος δεν πεθαίνει..Εμείς θα τον σώσουμε και θα χτυπίεστε κάτω όλοι εκεί μέσα στην επσάνα της βρώμιας..Ο Αηττητος ηταν ειναι και θα ειναι οτι καλύτερο έβγαλε η Ανατολική Αττική τα τελευταία 7 χρόνια..

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3:36 ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΘΥΕΛΛΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.. .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ,ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ...ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ.....ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ 1.ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΩΤΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ. 2.ΝΕΟΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΦΑΦΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.3.ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

θυελλάρα έγινα βλέποντας φέτος αγώνα των νέων,Και δεν είμαι απο τη Ραφήνα.Εύχομαι την θύελλα πρωταθλήτρια και τον Αήττητο να μείνει στην κατηγορία.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ 2 Χ.ΜΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ.ΕΑΝ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΣΤΑ 5 ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΘΥΜΗΘΗΤΕΤΟ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

file allaxe pleuro k xorepsete ligo harlem shake kai afiste tin korufi gi allous!

Ανώνυμος είπε...

Με τον υπεύθηνο για τους διαιτητές να είναι από την ραφήνα όλα πάνε καλά...σε κάθε ματσάκι της θύελλας και λίγο σπρωξιματάκι. Οκ παιδιά μας πείσατε ότι έχετε ομάδα μοντέλο και είσαστε οι καλύτεροι...γκολ από οφσαιτ,πέναλτυ,ποτέ κόκκινη και πάει λέγοντας. Άναρωτιέμαι τόσα χρόνια με ίδια ομάδα γιατί ήσασταν τόσο λούζερ και ξάφνικα γίνατε ομαδάρα...τυχαίο? δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ1.43 ΕΠΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ .ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΑΚΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α.....Α ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 4 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΛΥΞΕΡΕ .

Ανώνυμος είπε...

Τα σφυριγματα απο την διαιτησία τα πήραμε και στο Κορωπί απο τον Χριστοδούλου.Καλό το παραμύθι με την διαιτησία αλλα για μας δεν εχει δράκο!!!.Χθές τα Σπάτα έπρεπε να παίζουν με 10 απο το 40΄και ξαφνικά ο Ρέφερι έχασε την φάση.Η ανοχή εχει και τα όρια της

Ανώνυμος είπε...

είναι ντροπή σας να μιλάτε για τη Θύελλα , για μια ομάδα η οποία είναι κόσμημα στη κατηγορία , και δεν μιλάω αγωνιστικά , μιλάω για τη νοοτροπία που έχει η διοίκηση της ομάδας , παίξτε μπάλα για να ευχαριστηθούμε παιδιά - αυτό είναι το σκεπτικό της ομάδας
μια ομάδα που δεν χρωστάει σε κανένα μια ομάδα που έχει πληρωμένους όλους τους ποδοσφαιριστές , μια ομάδα που πραγματικά τιμά με τη παρουσία της τη κατηγορία

Ανώνυμος είπε...

Oποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται παιδιά...έσεις οι ίδιοι σε πολλά ματς δεν πιστεύατε πόσο σας έσπρωχνε η διαιτησία. Δεν είπα ότι δεν έχετε καλή ομάδα...και πέρυσι είχατε αλλά μείνατε εκεί. Όσο για τις κόκκινες που λες φίλε,άστο καλύτερα...ο Σότα και ο τασσόπουλος σε κάθε ματς με κόκκινη έπρεπε να είναι. Όπως και να το κάνουμε δεν ισχύουν τα ίδια μετρα και σταθμά για τις ομάδες της κατηγορίας...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει η παροιμία
για να βλέπεις το Σότα και τον Τασσόπουλο παρακολουθείς τη Θύελλα (εσυ ποια ομάδα υποστηρίζεις)
ποιά διαιτησία ρε φίλε η ομάδα πάει με το σταυρό στο χέρι και αυτό είναι γνωστό σε όλο το Πανελλήνιο
μη λέτε κακίες για μια ομάδα που πραγματικά είναι ομάδα , χωρίς παρασκήνιο , παρατράγουδα και άλλα , μια ομάδα καθαρά ερασιτεχνική , με ανθρώπους που είναι - εραστές της τέχνης

Ανώνυμος είπε...

Oκ φίλε...το παραμυθάκι συνεχίζεται. Απλά πες μου πόσα μέτρα οφσάιντ ήταν το πρώτο γκολ που βάλατε με την σταμάτα. Τώρα αν η ομάδα σας είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της προς παίκτες και λοιπά, εμένα δεν με ενδιαφέρει...μπορεί να είναι εντάξει και προς άλλους.

Ανώνυμος είπε...

το πρωτο γκολ οφσαιντ??φιλε τα εχεις χαμένα.Περιμενω να σε δω με αγ. στεφανο.....Γιατι εχει βουιξη ολη η Αν αττικη

Ανώνυμος είπε...

Η Σταμάτα εχει Γ...α.Τέλης Τσέλα!!!Σας περιμένει

Ανώνυμος είπε...

o tsela na ferei k ta bratsakia tou sti rafina,tha tou xreiastoun!

Ανώνυμος είπε...

Οποιος μιλαει για ευνοια τηςΘυελλας απο τη διαιτησια,σιγουρα την μπερδευει με το Κορωπι ,μακραν η καλλιτερη ομαδα εξωαγωνιστικα.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε 12.45 είσαι Σταμάτα και ντρέπεσαι να το πείς.Και τι ανταγωνισμό έχει η θύελλα με σένα που είσαι 20 βαθμούς πίσω και έχεις χάσει και τα δύο παιχνίδια?11 σερί νίκες έχει κάνει η θύελλα και μιλάς για διαιτησία?Οσο για τις προηγούμενες χρονιές η θύελλα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και εσύ δεν υπήρχες στο χάρτη.
Οπως δεν υπάρχεις πουθενά και στο πρωτάθλημα υποδομών που η θύελλα είναι πρώτη παντού.Αυτά και τέλος η συζήτηση με τα χωριά.

Ανώνυμος είπε...

Γατάκια υπάρχει και βίντεο για τον συγκεκριμμένο αγώνα και το γκολ είναι ξεκάθαρο οφσαιντ...και δεν είναι μόνο αυτός ο αγώνας. Και στον νικηφόρο σας πήγε μια χαρά...όσο για το παιχνίδι με τον άγιο στέφανο καλύτερα μην πιάσουμε κουβέντα...Η αγία ραφήνα πρέπει να λέγεστε από εδώ και πέρα, κάθε φορά που σας ακούω για την ομάδα σας τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε όταν έπαιζε η σταματα α κατηγορία εσυ επαιζες στις αλάνες με την νέα μακρη..αστο καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

ola tha krithoun teleutaia agwnistikh....einai aplo!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου αρέσει φιλαράκο η αλήθεια και αρχίζεις και βρίζεις...ωραίος. Έτσι κάνετε εσείς οι πολίτισμενοι στην ραφήνα, είναι το επίπεδο της ομάσας σας αυτό. Όσο για το την τελευταία αγωνιστική παρακαλάτε να είναι πάλι ο μάλαμας το καλό παίδι γιατί δεν σας βλέπω...

Ανώνυμος είπε...

τι να τον κάνουν τον Μάλαμα, αφού έχουν τον ψηλό και καθαρίζει. Σας πειράζει αλλά αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε καρπουζα παλι καθεσαι και γραφεις!!!αντε θα ριξεις και την δοξα τωρα που φετος τη χρησιμοποιήσες!!!ωραια τιμωρια της επεσε σας βολεψε ολους γιατι παλι θα γινονταν αισχη σε αυτο το παιχνιδι!!! θυελλα και αγ στεφανος μακραν οι καλυτερες ομαδες φαινεται και απο την διαφορα τερματων που εχει η καθε ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρπούζας είμαι. Με ζητάει κανείς?

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money