Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-2

ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΞΑ Κ.-ΓΕΡΑΚΑΣ 0-1, ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕΤΗ

Απίστευτης σημασίας νίκη με 2-1 σημείωσε ο Γέρακας μέσα στο Κορωπί. Με υπηρεσιακό προπονητή και τερματοφύλακα που εμφανίσθηκε μάλλον για πρώτη φορά εφέτος στην βασική 11άδα, υπερίσχυσε της δυνατής και εκ των διεκδικητριών (μέχρι χθες) του τίτλου, ομάδας του Α.Ο. Κορωπίου, διαμορφώνοντας άλλη διάταξη στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίας.
Το σκορ (0-1) άνοιξε ο Βάρδας στο 8’ και ισοφάρισε (1-1) ο Ντούνης στο 30’. Το τελικό 1-2 πέτυχε ο Μπερέτης στο 43’.
Ο τερματοφύλακας Ψυχογιός πραγματοποίησε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις στη διάρκεια του α’ μέρους (η μία σε κεφαλιά του Γαλάνη από κοντά και η άλλη σε κτύπημα φάουλ του Ντούνη) και σειρά άλλων καλών επεμβάσεων στο β’ ημίχρονο, κρατώντας το σκορ στο επίπεδο του 1-2.
Οι γηπεδούχοι «αυτοκτόνησαν», αφού δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά στην τελική ενέργεια δεν είχαν την ψυχραιμία να σκοράρουν! Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα, τραυματίσθηκαν και απεχώρησαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο οι Νταντάμης και Ντούνης, καθώς ο Γαλάνης και ο Παπαϊωάννου έχαναν τις ευκαιρίες.   
Εξαιρετική η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, Β. Τζαφόλια, Μακρή.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου, Πριονίδης (46' Κοκίνι), Ντούνης, Θανόπουλος (53' Μινάι), Γαλάνης, Παπαϊωάννου, Τόλιας (66' Νταντάμης), Ντεντέους, Ανδρεάδης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καρλατήρας (66' Κρητικός), Δημητριάδης, Κάλης, Μουράτογλου, Μουσαράι (79' Ζώης), Μαργέτης (53' Βούρλας), Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος, Δελάρδας.
* Ο αρχικά ορισθείς διαιτητής Αντιπαριώτης, δήλωσε κώλυμα λόγω εμπυρέτου ιώσεως και αντικαταστάθηκε από τον Ζαχαρόπουλο.

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤ. ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες από την διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου, θα υπάρξει ανακοίνωση εντός των επόμενων 24ώρων, με την οποία θα στηριχθεί για να παραμείνει στη θέση του ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Καρπούζας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ βαρύ, καθώς όλοι (παίκτες και προπονητές) βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, ύστερα από το καταστροφικό και άτυχο –όπως το χαρακτήρισαν- αποτέλεσμα του αγώνα με τον Γέρακα.
Στα σχόλια που έγιναν, επικράτησε η άποψη ότι ήταν καθαρή η έλλειψη τύχης στις ενέργειες των παικτών, λόγω κακής ψυχολογίας από την ισοπαλία στο Μαρκόπουλο, με την Μαρκό. Οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν δύναμη να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης τους και με την αναπάντεχη τροπή που πήρε το παιχνίδι με τον Γέρακα, ήλθε το αρνητικό αποτέλεσμα. Αποφάσεις για την συνέχεια αναμένονται εντός της εβδομάδας.  

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια στον ΑΟ Κορωπίου.Αυτό ειναι το σωστό ο Αν. Καρπούζας να μείνει και να οδηγήση την ομάδα του χρόνου στην Α΄Κατηγορία.Πορείες σαν τις φετινές των καθιερώσαν στην συνήδηση του κόσμου!

Ανώνυμος είπε...

ωραία πορεία
λαδώσατε , πληρώσατε , στήσατε και την άνοδο τη χάσατε
περαστικά αρβανίτες

Ανώνυμος είπε...

7,53 Σιγουρα κατι σου συμβαινει για να πιστευεις κατι τετοιο.Μαλλον δεν εισαι απο το Κορωπι.Και κατι ακομα η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.........ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καρπούζα και λοιπά λαμόγια μέσα στην διοίκηση , πάρτε τον δρόμο τον αγύριστο. Κάτι άσχετοι σαν εσένα Αντωνάκη που έφεραν όποιον παίκτη άσχετο και τυχαίο στην ομάδα , αντί να παίζουν τα παιδιά τα ντόπια μπάλα , βάζεις τους άσχετους , ανήμπορους και μισθοφόρους. 3-4 παιδιά αξίζουν στην ομάδα , Ντούνης , Γαλάνης , Φύτρος , Πάντου , όλοι οι άλλοι πάρτε δρόμο , εάν δεν πάρετε θα σας διώξουμε εμείς με τον άσχημο και άγριο τρόπο. Τόσο καιρό σας στηρίξαμε , εντός και εκτός , αλλά εσείς από εκτίμηση και τσαμπουκά 0. Η υπομονή και η θέληση τέλειωσαν . Αναλαμβάνετε ευθύνες , φτιάχνετε ομάδα το καλοκαίρι για την άνοδο του χρόνου , που επίσης θα έχει πολύ καλές και δυνατές ομάδες , αλλιώς τον αγύριστο από μόνοι σας , μην μας αναγκάσετε να το κάνουμε εμείς , γιατί θα σε μαζεύουν Αντωνάκη.

Ανώνυμος είπε...

TSAMPA OI MPEKRIDES POU PIGAN TO SAVATO KAI EBRIZAN TON GALANI REEEEEE.TOUS STERISE TO PROTATHLIMA O GALANIS KAI DEN MPOROUSAN NA KERDISOUN TON GERAKA.KRIVESTE PISO APO TO DAXTILAKI SAS

Ανώνυμος είπε...

wxooooooooooooo karpouzokefale!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Α Ο Κ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?2 ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ {ΤΥΠΟΙΣ} Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

2:22 ειναι και αλλα παιδια που αξιζου να ειναι στην ομαδα.. ο φυτρος δεν βρισκει το μπαλα με τα χερια 8α την βρει με τα ποδια? εχουνε καλη ομαδα το κορωπι απλα χιριστικε με λαθος τροπο!!! τον γαλανη για ποσες αγωνιστικες τον εβγαζε εξω και καμια φορα τον ειχε εκτος 11αδας οπως και ο χονται που τον εχει καψει το παιδι τον εχει σηνεχεια εκτος αποστολης ενω ξερει τρομερι μπαλά και αξιζει να πεζει και οσες φορες εχει πε3ει εχει βαλει γκολ.. ευκολα περνανε το προταθλημα και με διαφορα το κορωπι αλλα λαθος χιρισμος τισ ομαδας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά τώρα υπαρχει νοήμων άνθρωπος που πιστεύει οτι ο ΑΟΚ μπορει να συνεχίσει την όποια πορεία του με προπονητή τον Καρπουζα? Εχει αναρωτηθεί κανεις ποιανού τα συμφέροντα υπηρετεί? Που ειναι το μεγαλο ονειρο του για ανοδο της ομαδας? Εκανε καποιες "αναγκαίες" και "σωτήριες" μεταγραφες κατα τα λεγομενα του και ειναι οι ιδιοι παίχτες που ριχνουν ολο ενα και πιο κατω την ομαδα. Ποια ομαδα παει για αναδο με απληρωτους παιχτες με ψυχολογικο πολεμο απο τον ιδιο τον προπονητη και χωρις καμια υποστήριξη απο το διοικητικό team?? Ανοίξτε τα ματια σας και δειτε τι πραγματικα συμβαινει πισω απο τις ήττες της ομαδας και ποιοι ειναι οι πραγματικοι υπεύθυνοι για το χαλι μιας ιστορικης ομοδας οπως ο ΑΟΚ. Ειναι κριμα να χαντακώνουν τους παιχτες ανθρωποι που δεν εχουν ουτε την ικανοτητα να παραδεχτουν τα λαθη τους και την ανικανοτητα τους.

Ανώνυμος είπε...

11.25 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΦΕΤΟΣ.ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΤΟ ΒΟΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money