Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-1


Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη, ο Πρωτέας έδειξε στοιχεία καλύτερης ομάδας και η Άρτεμις έχασε ευκαιρίες και άφησε εντυπώσεις…
Προηγήθηκε η Άρτεμις (1-0) με κτύπημα φάουλ από μεγάλη απόσταση του Χαρίση στο 12’ και αφού η μπάλλα ξέφυγε από τα χέρια του Παπαϊωάννου! ισοφάρισε ο Πρωτέας με σουτ εκτός περιοχής του Χρήστου στο 37’. Πολλοί θεατές του αγώνα είδαν την φάση που προηγήθηκε της ισοφάρισης του Πρωτέα, ως οφ-σάιντ αλλά η εξαιρετικά γρήγορη εξέλιξή της δεν επέτρεψε στον έμπειρο βοηθό Πολυχρονιάδη να την ελέγξει.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 30’ με τον Χρήστου και μερικές καλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο για να πάρουν τη νίκη. Τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κατσούλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83’.
Διαιτητές: Α. Γαλάνης, Χόικας, Πολυχρονιάδης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Σερμαγιάς, Βασιλείου (57’ Ντούσης), Δημητρίου, Λένο, Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα (76’ Τσουκαλάς), Καραμανίδης, Κουνελάκης (60’ Σόται).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Χρήστου, Τζανής (75’ Χουσιάδης), Γεσιλάι, Μαραγκός (71’ Λάπα), Καλιανιώτης (90’ Δαβής).

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγγνώμη. βρε "ρεπόρτερ" του παιχνιδιού,ήσουν στο γήπεδο? Την ευκαιρία του αιώνα από τον ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ δεν την είδες; Μάθε,ρωτά τότε μιας και εσύ δεν τρώς ψαράκι.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money