Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-1




Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπυ της Παλλήνης, μετά από αρκετά καλό ποιοτικά και δυνατό ματς, με πολύ άγχος κι από τις δύο ομάδες, που ήταν φανερό ότι πρώτα τις ενδιέφερε να μην χάσουν…
Ο Γέρακας μπήκε πιο δυνατά, κι έχασε δύο ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο, σε μοναδικό τετ-α-τετ του Μαργέτη, το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπακόλας και σε κοντινό πλασέ του Βάρδα η μπάλλα κατέληξε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Ο Παλληνιακός δημιούργησε αργότερα στο α’ ημίχρονο δύο επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ψυχογιού. Σουτ από καλή θέση του Πάσσαρη στο 38’ έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 42’ ο Κοβάνης σε τετ-α-τετ, έκανε πλασέ που απέκρουσε ο Ψυχογιός.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλία και προηγήθηκαν στο 55’ όταν ο Κούνας με καρφωτή κεφαλιά σε σέντρα του Σκεντούλη, άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Ντρένοβα στο 65’ έχασε μοναδικό τετ-α-τετ καθώς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ψυχογιό.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 74’, όταν σε «γέμισμα» στην περιοχή του Μπακόλα, ο Μουσαράι κέρδισε κεφαλιά και ο Χρυσανθόπουλος με νέα δυνατή κεφαλιά, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα κι έστειλε την μπάλλα στην κενή εστία (1-1).
Ο Παλληνιακός «απάντησε» στο 76’, όταν ο Κοβάνης πλάσαρε μέσα από την περιοχή άουτ και στο 79’ όταν ο Ντρένοβα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ψυχογιό αλλά ο τερματοφύλακας έσωσε την εστία του. Τέλος, στο 82’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Βάρδα, παραλίγο να γίνει το 1-2 αλλά ο Μπακόλας σε ετοιμότητα, πέταξε την μπάλα εντυπωσιακά κόρνερ.
Καλή η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, Δουλγεράκη, Οικονόμου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Κούσης, Πάσσαρης, Κοκκινάκης, Καρακάσης, Σιαδήμας (35’ λόγω αδιαθεσίας Ρακιντζόπουλος), Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κοβάνης, Ζώκος, Κούνας (85’ Παπασαράντος).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Κάλης, Μουράτογλου, Δριλάκης (46’ Τσαδήμας), Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος (85’ Γεωργόπουλος), Μαργέτης (70’ Μουσαράι), Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money