Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1-0




 Πολύ κοντά στο στόχο της ανόδου στην Α’ κατηγορία βρίσκεται ο Εθνικός Νέας Μάκρης, που βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά από τον κοντινότερο διώκτη του! Η νίκη 1-0 επί της Άμυνας Ανθούσας ήταν μια δύσκολη υπόθεση, καθώς στην περιοχή του γηπέδου «Ερυθρού» της Ν. Μάκρης, επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι και η διεξαγωγή του αγώνα προβληματική…
Η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν κακή και η επικράτηση του Εθνικού αρκετά δύσκολη! Η απόδοση των γηπεδούχων δεν ξεπέρασε την μετριότητα αλλά και η επίσης μέτρια Άμυνα, αντιστάθηκε με όλα τα μέσα που διέθετε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Μόλις στο 2’ ο Ζιάγκος είχε καταπληκτική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλλα άουτ! Όμως στο 28’ ο Ζούρος εκμεταλλεύθηκε γέμισμα του Βιβικίδη και με νέο πλασέ πέτυχε το πολύτιμο 1-0. Οι γηπεδούχοι εξάσκησαν πίεση κυρίως με «στημένες» φάσεις αλλά προς το τέλος του παιχνιδιού η Άμυνα παραλίγο να ισοφαρίσει! Στο 75’ κεφαλιά του Καραβατάκη ανάγκασε τον τερματοφύλακα Καραλή να πραγματοποιήσει εκπληκτική απόκρουση ενώ στο 80’ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καραμάνου, η μπάλλα κτύπησε επάνω στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ!
Οι διαιτητές Ντόστης, Επ. Λιάππης και Κάλλης, δυσκολεύθηκαν (ειδικά στο διάστημα 25’-35’) αλλά δεν διαμόρφωσαν το σκορ με τις αποφάσεις τους.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ, Βιβικίδης, Ελευθερίου, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης (75’ Αντωνίου), Κότσι, Ζιάγκος, Μαγγίνας (89’ Χαρίσης), Αηδόνης.
ΑΜΥΝΑ: Δ. Χαρίσης, Τζέγια, Τσόκος, Ξαγοράρης, Κουλούντζος, Παπαδημητρίου, Σαββίνος (65’ Τσίγκος), Καραμάνος, Καραβατάκης, Λεμονής, Χερμάνι (89’ Πουλιόπουλος).

2 σχόλια:

Μάριος Πυκνής είπε...

pame dinata mia niki akoma gia mia palikarisia kai aksia anodo

Μάριος Πυκνής είπε...

kai na mi ksexaso ZOURO EISAI PAIXTARA

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money