Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1




Όλοι περίμεναν ότι ο Κεραυνός θα είχε ένα εύκολο απόγευμα στον Ωρωπό. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ομάδα του Κεραυνού συνόδευσαν στον Ωρωπό καμιά 50αριά οπαδοί του, που τον βοήθησαν σημαντικά με την υποστήριξή τους! Αντίθετα, οι ντόπιοι οπαδοί του Ωρωπού δεν ξεπέρασαν τους 30!
Όμως η τοπική ομάδα με παίκτες μαχητές που δεν είχαν συμπαράσταση αλλά είχαν «ψυχή», έπαιξαν δυνατά, με πάθος και δυσκόλεψαν αφάνταστα τους φιλοξενούμενους, έστω κι αν έμειναν 10 λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου από το 25’!
Το παιχνίδι ήταν αμφἰρροπο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 25' σε φάση που έγινε σκληρό φάουλ αμυντικού του Κεραυνού στον Αποστολόπουλο, ο τελευταίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, επειδή απάντησε με βίαιη συμπεριφορά στον αντίπαλό του. Έστω και με 10 παίκτες, ο Ωρωπός ήταν όλο και πιο δυνατός και μαχητικός! Έτσι πέρασε το α’ ημίχρονο 0-0.
Στο β’ μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο αποφασισμένοι από τους φιλοξενούμενους… Μάλιστα ο Ωρωπός έχασε 4 πολύ καλές ευκαιρίες με Στεφανή και Σωτηρόπουλο!
Πάντως, ο Κεραυνός είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μεγαγιάννη στο 63’. Και στο 78’ σε αντεπίθεση από τα πλάγια, ο Σάντρι Κρυεμάντι πέτυχε το 0-1, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του!
Σωστός στην εφαρμογή των κανονισμών ο διαιτητής Β. Λάμπρου, αντιμετώπισε κακοπιστία κυρίως από τους παίκτες και τους παράγοντες των γηπεδούχων. Σωστοί αλλά και με υποδείξεις που αμφισβητήθηκαν, οι βοηθοί Καπόγλης και Ντόστης.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Κρομμύδας, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Παπαγεωργίου, Βούσουλας, Κ. Στεφανή, Μέγας, Νουόμπα (78' Κανατάς), Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς (46' Δ. Ρώμας), Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας (58' Μπάτρης), Μεγαγιάννης, Σταμάτης (88' Δ. Κατσίκης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money