Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1


Παίζοντας ανορθόδοξα και με αρκετούς νέους παίκτες στην αρχική του σύνθεση, το Κορωπί υπέστη κι άλλη εντός έδρας ήττα, με 1-0 από τα (αδιάφορα βαθμολογικά αλλά πιο οργανωμένα αγωνιστικά) Γλυκά Νερά.
Ο εκνευρισμός και το άγχος ήταν χαρακτηριστικά των γηπεδούχων, που δεν αξιοποίησαν καμία ευκαιρία από τις 3-4 καλές που δημιούργησαν στη διάρκεια του αγώνα. Τα συνεχή προβλήματα στις σχέσεις των παραγόντων του συλλόγου, έχουν δηλητηριάσει τις σχέσεις των φίλων της ομάδας στην εξέδρα αλλά και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Οι φιλοξενούμενοι αγωνίσθηκαν σοβαρά, κατάφεραν να σημειώσουν γκολ με τον Γάσπαρη στο 27’ και στη συνέχεια να κρατήσουν το σκορ (0-1) μέχρι το τέλος…
Μετά την λήξη του παιχνιδιού έπεσαν και μερικές «ψιλές» μεταξύ Κορωπιωτών, λόγω της απρόκλητης συμπεριφοράς κάποιων… Οι τσακωμοί παραγόντων και απλών φίλων του Α.Ο. Κορωπίου άρχισαν 10’ λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι και τελείωσαν αρκετά μετά τη λήξη του αγώνα, όταν για λίγα λεπτά υπήρξε λεκτική διαμάχη, με αποτέλεσμα το κλίμα να «στραβώσει» και καμιά 10αριά διαφωνούντες να καταλήξουν σε αψιμαχίες! Με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, η κατάσταση εκτονώθηκε… Πάντως, το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο παρά το γεγονός ότι ο προπονητής Αντώνης Καρπούζας ήταν μπροστά στις αντιπαραθέσεις, ακούγοντας όλα τα παράπονα. Φαίνεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια!
Διαιτητές: Λάμπρος, Μήταρης, Ντόστης.
ΚΟΡΩΠΙ: Ντούσης, Φύτρος, Πάντου, Πριονίδης, Ντούνης, Θωμάς, Γαλάνης, Τόλιας (84' Νικολογιάννης), Χοντάι (57' Κοκίνι) Μινάι, Μανασσής (65' Ανδρεάδης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Γιαννούλης (18' λ.τρ. Βασιλόπουλος), Καψάλας (75' Παπάζογλου), Καλούδης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας (86' Προβίδης), Σβόλης, Παπακωσταντίνου, Γάσπαρης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ.ΦΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

to estissan oi paichtes gia na fane ton ampalo manatzer karpouza...poly argha omos...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΤΕΛΕΙΏΣΑΝΕ ΟΠΟΊΟΣ ΦΤΑΊΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟ Η ΧΩΡΊΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΟΡΩΠΊ ΠΙΟ ΕΝΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ ΑΠΟ ΠΟΤΈ. ΚΆΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΓΕΜΆΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΈΞΟΔΟΙ. ΤΈΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΘΑ ΠΈΦΤΕΙ ΞΎΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΘΑ ΜΠΑΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΊΟΣ ΚΆΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΆΣΧΗΜΑ. Η ΥΠΟΜΟΝΉ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. GATE 2 HANNIBALS - ΞΑΝΑ -.

Ανώνυμος είπε...

re kotsoni se parakalo pes mas ligo tin istoria me tin ERT na gelasoume ligo!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΧΟΙ ΚΟΡΩΠΙΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ - ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ από πάνω ο 7:30 , σε περιμένω την παραπάνω Κυριακή στο γήπεδο να μας το πεις - FACE to FACE - να δούμε αν έχεις τα φρύδια . Ψευτόμαγκα στα λόγια και χούλιγκαν της οθόνης . Σε περιμένω να μπεις μέσα και φώναξε το να δούμε μετά από που θα φύγεις .

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΠΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΙΕΣΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

τον φαγατε ρε μαλακες τον Αντωνακη.Φιλε ενα θα σου πω .ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:30 . Αγαπούλα πρωτευουσιάνε και εμείς σε αγαπάμε. Αλλά άμα ήταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα. Έχω και μια αδερφή, θελεις κανένα κονέ ή μήπως δεεεεεεεεεν ασχολείσαι.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money