Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΜΑΡΚΟ 0-0



Ήταν καλύτερη η Μαρκό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Αήττητος είχε διαστήματα καλής απόδοσης αλλά επιθετικά ήταν πολύ αδύναμος.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3 κλασσικές ευκαιρίες να σκοράρουν και στο β’ μέρος άλλες 3 τουλάχιστον φορές πλησίασαν την επιτυχία τέρματος. Μάλιστα, στο 52’, γυριστό σουτ του Αγγελάκου, μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Ακόμη, στο δίλεπτο 61’-62’ η Μαρκό είχε ένα πλασέ του Γκαβασιάδη που απέκρουσε ο Χατζηφόρος και κεφαλιά του Αγγελάκου, μόλις ψηλά άουτ.
Ο Αήττητος «απάντησε» στο 64’ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Λάππα, άουτ. Μέχρι το τέλος της συνάντησης, οι γηπεδούχοι «έψαξαν» για κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ήταν σε καλή ημέρα.
Προσεκτική (με λίγα ανούσια λάθη) η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Δ. Τζαφόλια, Παπαδιώτη.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (68' Τσαμουρτζής), Μαγκλάρας, Μπαρμπαρούσης, Καλούδης, Κολάγκι, Φυτιλής, Φράγκος, Μασκλαβάνος, Μητσιώνης (46' Λάππας), Θεοφάνους.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Δημητρίου (67' Ρεγκάκος), Θ. Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Κωστής, Ρίζος, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης (81' Πατσαούρας), Γκαβασιάδης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελη Χουντα χρονια πολλα στην β ΕΠΣΑΝΑ

Unknown είπε...

ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ BOB ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. Η ΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΗ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

eisai megalos kseftilas poy vrizeis esy apo ti marko,ntropi soy kai mono

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΚΟ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ Β ΕΠΣΑΝΑ

Unknown είπε...

ΕΓΩ ΒΡΙΖΩ??? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΙ Η ΜΑΡΚΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ |-------

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money