Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «HOLIDAY INN» ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ


Το 1ο Σεμινάριο για Προπονητές και Παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ, πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 11/1, ώρα 17.30’, στο ξενοδοχείο Holiday Inn, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Υποδομών και της Τεχνικής Επιτροπής. Έχουν κληθεί και αναμένεται να το παρακολουθήσουν προπονητές και παράγοντες όλων των σωματείων – μελών της Ένωσης, όπως και πολλοί προσκεκλημένοι απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις διαφόρων επιστημόνων και ειδικών, σε θέματα που αφορούν στην σωστή ανάπτυξη των δομών του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά:
- Ο ιατρός ψυχολόγος κ. Θωμάς Χατζής, θα μιλήσει με θέμα «ο ρόλος του ψυχολογικού παράγοντα στο ποδόσφαιρο».
- Το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γιώργος Καλογεράκος, θα μιλήσει για τον ρόλο του αθλητικού παράγοντα στην οργάνωση των τμημάτων υποδομής.
- Ο αθλητικός συντάκτης Κυριάκος Καψής, θα μιλήσει με θέμα «ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην εύρεση, προώθηση, αξιοποίηση ενός ταλέντου και υπάρχοντες κίνδυνοι».
- Το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και αρχιδιαιτητής της Ένωσης κ. Ηλίας Ντάφλος, θα μιλήσει με θέμα «η συνεργασία διαιτητή – προπονητή στο ποδόσφαιρο».
- Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου κ. Μιχάλης Κατσίμπρας, θα μιλήσει με θέμα «προπονητής, ποδόσφαιρο, παίκτης – ταλέντο, αναπτυξιακές δομές στα ηλικιακά γκρουπ».
- Τέλος, ο εργοφυσιολόγος – βιοχημικός κ. Γιώργος Βαβέτσης, θα μιλήσει με θέμα σχετικό.
Τον συντονισμό των εργασιών του σεμιναρίου θα έχει ο δημοσιογράφος κ. Θοδωρής Κοτσώνης, ο οποίος θα συνοψίσει και τα συμπεράσματα των εισηγήσεων.
Η διάρκεια του Σεμιναρίου δεν θα ξεπεράσει τα 160’ λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money