Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ



Με πρόστιμο 2.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι παίκτες του Κορωπίου για την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία 2-2 που έφεραν γηπεδούχοι με την Μάχη Μαραθώνος. Ο προπονητής Αντώνης Καρπούζας, θεωρώντας ότι διαθέτει τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της κατηγορίας, επέβαλε -σε συνεργασία με την διοίκηση- το πρόστιμο αυτό, προς γνώση και συμμόρφωση!
Σε δηλώσεις του, ο κ. Καρπούζας τόνισε: «Μίλησα πολύ αυστηρά στους παίκτες μου για την εμφάνιση στο ματς με την Μάχη Μαραθώνος και σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου, τους επεβλήθη συνολικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, επειδή θεωρώ ότι διαθέτω τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην κατηγορία! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μαραθώνα, που έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, πρέπει να επισημάνω ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από την διαιτησία. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να απαλείψουμε τα λάθη μας. Ήδη, βρίσκεται πάλι κοντά μας ο νεαρός Φύτρος, όχι όμως και ο Πάντου. Θα προσπαθήσουμε με τις μεταγραφές που κάναμε, να παίξουμε καλύτερα και να επανέλθουμε στις νίκες, αρχίζοντας από τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης, με την Θύελλα Ραφήνας».

* Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε το Κορωπί είναι ο επιθετικός Νταντάμης, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Βραζιλιανός μεσοεπιθετικός Ντεντέους Λούσιο από τον Ηρακλή Ψαχνών (παίκτης παλαιότερα του Γέρακα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money