Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ Α. ΜΠΕΤΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ

Επικαλούμενος κακόβουλα και κακοπροαίρετα σχόλια, ο σύμβουλος της ΕΠΣΑΝΑ και πρόεδρος των Επιτροπών Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, και Υποδομών, δημοσιογράφος Ανδρέας Μπέτσης, προέβη στην ακόλουθη δἠλωση: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχία της εκδήλωσης της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της ΕΠΣΑΝΑ, στην προετοιμασία της οποίας συμμετείχα ενεργά, μαζί φυσικά με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Η ΕΠΣΑΝΑ προχωράει μπροστά, σε κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης, μακριά από παθογένειες του παρελθόντος». 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΤΣΗΣ  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ
Η Νίκη Δροσιάς εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει κακεντρεχή σχόλια σχετικά με την παρουσία εκπροσώπων της στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ. 
Ι. ΜΠΕΤΣΗΣ - ΑΧ. ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ
 Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η Νίκη Δροσιάς έδωσε το παρών στην κοπή της πίττας της ΕΠΣΑΝΑ, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον προπονητή της πρώτης ομάδας, τον υπεύθυνο των υποδομών της και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Δροσιάς του Δήμου Διονύσου κ. Χαράλαμπο Ιωαννίδη.
Ο κ. Ανδρέας Μπέτσης, πρώην πρόεδρος του συλλόγου, δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όμως κάποιοι "δημοσιογράφοι" και άλλοι που θέλουν να ...γίνουν δημοσιογράφοι, του έβαλαν ...απουσία. Ασχολήθηκαν προφανώς, γιατί ο κ. Μπέτσης, ούτως ή άλλως έχει εκτόπισμα, με αποτέλεσμα ακόμη και η απουσία του να σχολιάζεται, αν και ειδικά αυτή την εποχή ο κόσμος έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί».
Υ.Γ.: Στην εφημερίδα που εργάζεται ο κ. Μπέτσης, ψάχνουν για ....σπορκάστερ. Μήπως ενδιαφέρεται κανείς; 

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money