Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΜΠΡΗ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου που οργάνωσε η ΕΠΣΑΝΑ την ετήσια γιορτή της. Το γνωστό ξενοδοχείο της Ραφήνας δέχθηκε πολλούς προσκεκλημένους της Ένωσης, την Τετάρτη 23/1, και οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Ανατολική Αττική συναντήθηκαν πάλι για να συζητήσουν τις επιτυχίες και τα προβλήματα των ομάδων τους!
Ελαφρώς αγχωμένος ο νέος πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, υποδέχθηκε τους εκπροσώπους των φορέων και των σωματείων, τονίζοντας στον χαιρετισμό του ότι ως παράγων που έχει «δουλέψει» σε συλλόγους και εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος, θα προσπαθήσει μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. να προσφέρει υπηρεσίες προς τα σωματεία – μέλη της Ένωσης, που μέχρι σήμερα δεν κατάφεραν (για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας) να προσφέρουν οι προηγούμενες διοικήσεις.
Μεταξύ των παραγόντων που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ήταν ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Γιάννης Οικονομίδης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΑ Γαβρήλος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιώς Στέλιος Μπρατσώλης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής Αργύρης Οικονόμου, ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αργολίδος Γιώργος Πανωβράκας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής Αριστείδης Σπανέας, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Φώτης Μαγουλάς και αρκετοί πρώην διοικητικοί σύμβουλοι.
Επίσης, ο αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) Αντώνης Αντωνόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Δημοσθένης Μπαρούτας, Δέσποινα Αφεντούλη και Γιώργος Σμέρος, ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου ιατρός Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρώην βουλευτής Νίκος Καντερές.

Δηλώσεις και προβληματισμοί
Στις σύντομες ομιλίες τους, οι εκπρόσωποι αλλά και οι απονέμοντες τα βραβεία επίσημοι, έθιξαν διάφορες πτυχές των δραστηριοτήτων της Ένωσης αλλά και προβληματισμούς τους σχετικά με την διοικητική στάση της ΕΠΟ σε οικονομικά θέματα (κυρίως στις μετακινήσεις των ομάδων της Δ’ εθνικής σε νησιωτικές περιοχές)…
Χαρακτηριστικά, ο Θανάσης Νικολακάκης επανέλαβε (το λέει σε κάθε σχεδόν συνάθροιση) ότι η περιοχή των Αχαρνών είναι παραμελημένη και ότι δεν παίρνει η Ένωση παιδιά των υποδομών από το σωματείο του!
Ο Φώτης Μαγουλάς δήλωσε ευχαριστημένος που βρέθηκε πάλι μεταξύ γνωστών και φίλων και προέτρεψε όλους να δώσουν «χείρα βοηθείας» στην Ένωση, στις δύσκολες εποχές που περνάει το ποδόσφαιρο γενικά.
Το κύπελλο ήθους που απονεμήθηκε στην Άμυνα Ανθούσας χαρακτηρίσθηκε από τον γενικό γραμματέα και παρουσιαστή της εκδήλωσης Θωμά Ρούσση, ως το σημαντικότερο ίσως κύπελλο που απονέμει η Ένωση, που πολλά σωματεία θα έπρεπε να κάνουν κάθε προσπάθεια για να το διεκδικήσουν…

Η ΕΠΣΑΝΑ βράβευσε:
* Την κυπελλούχο αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 ομάδα του Κυανού Αστέρα Βάρης.
* Τον πρωταθλητή Α’ κατηγορίας 2011-12 για την άνοδό του στην Δ’ εθνική, ομάδα του σωματείου Νικολακάκης.
* Την πρωταθλήτρια ομάδα Β’ κατηγορίας 2011-12 του σωματείου Α.Ο. Σταμάτας.  
* Την πρωταθλήτρια ομάδα Γ’ κατηγορίας 2011-12 του σωματείου Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών.
* Επίσης, τιμήθηκε η ομάδα της Λαυρεωτικής που προβιβάσθηκε από την Β’ κατηγορία στην Α’ και οι ομάδες του Παλλαυρεωτικού, της ΑΕ Μενιδίου, της Βουλιαγμένης και του Προφήτη Ηλία, που προβιβάσθηκαν από την Γ’ κατηγορία στην Β’.
* Το κύπελλο ήθους για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 κέρδισε επάξια η Άμυνα Ανθούσας.

Απονομές αναμνηστικών
Σειρά αναμνηστικών πλακετών απένειμε το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ σε προσωπικότητες και φίλους του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα:
- Στον τ. νομικό σύμβουλο της ΕΠΣΑΝΑ και πρωτεργάτη για την ίδρυσή της, δικηγόρο κ. Ιωάννη Καραμηνά, για την αφιλοκερδή προσφορά του ώστε να ιδρυθεί η ΕΠΣΑΝΑ το έτος 2000, φθάνοντας ακόμη και στον Άρειο Πάγο.
- Στον πρώτο πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ κ. Αθανάσιο Πέτσα, για την προσφορά του στην Ένωση και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
- Στον πρώτο πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΠΣΑΝΑ κ. Στέφανο Βακιρτζή για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο. Ανακοινώθηκε ότι στην επόμενη Γ.Σ. της Ένωσης θα επικυρωθεί η πρόταση του Δ.Σ. για ανακήρυξη του κ. Βακιρτζή σε Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ.
- Στον π. αρχιδιαιτητή Δημήτρη Τσάλεζα, για την προσφορά του στην διαιτησία γενικά και στην υποστήριξη για την δημιουργία της Ένωσης και του Συνδέσμου Διαιτητών Αν. Αττικής.
- Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη, στον παραολυμπιονίκη Αριστείδη Μακροδημήτρη, κάτοικο Παλαιάς Φωκαίας, για τις διακρίσεις του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012. Ο Αριστείδης  Μακροδημήτρης  Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, κατέκτησε τρία μετάλλια στο Λονδίνο: Ένα αργυρό στα 50 μ. ύπτιο και δύο χάλκινα στα 100 μ. ελεύθερο και στα 50 μ. ελεύθερο στην κατηγορία S2, κι έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Με την σημείωση ότι στην χώρα μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορούν να μας προσφέρουν χαμόγελο, αισιοδοξία και ελπίδα, η ΕΠΣΑΝΑ τίμησε ως τέτοιον τον  Αριστείδη Μακροδημήτρη και τον ευχαρίστησε πολύ για την αισιοδοξία που χαρίζει.
- Στον αθλητικογράφο Γεώργιο Ζουρίδη, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
- Στον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για την προσφορά του στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και την πρόοδό του στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, απονεμήθηκε ένα αγαλματίδιο ποδοσφαιριστή.
- Στον π. πρόεδρο του ΑΟ Γλυκών Νερών Γεώργιο Πλατανιώτη, για την συμβολή του στην άνοδο του πρώτου σωματείου της ΕΠΣΑΝΑ στη Δ’ εθνική κατηγορία, κατά την αγωνιστική περίοδο 2003-2004.
- Στο σωματείο ΑΟ Αχαρναϊκός, που αγωνίζεται στην Γ’ εθνική κατηγορία, με πολύ καλές προϋποθέσεις ανόδου στην Β’ εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money