Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ Δ.Σ.



Θέματα τρέχουσας επικαιρότητας απασχόλησαν την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, την Πέμπτη 10/1.
Μεταξύ άλλων:
* Αποφασίσθηκε ομόφωνα η ανακήρυξη του κ. Στέφανου Βακιρτζή, ενός εκ των ιδρυτών και πρώην προέδρου της Ένωσης, σε Επίτιμο Πρόεδρο! Η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα στον κ. Βακιρτζή, στην ετήσια εκδήλωση της 23/1.
* Η Επιτροπή Κυπέλλου εισηγήθηκε και το Δ.Σ. αποδέχθηκε, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου, την Τετάρτη 23/1, ώρα 17.30’ στο ξενοδοχείο «Αύρα», στη Ραφήνα. Οι διπλοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 30/1 και στις 20/2.   
* Εγκρίθηκε η λειτουργία του ανακαινισμένου γηπέδου Σταμάτας και ορίσθηκε η διεξαγωγή του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 13/1 Σταμάτας – Αηττήτου, στο νέο γήπεδο.
* Εγκρίθηκε το αίτημα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, να κρατηθεί 1’ λεπτού σιγή στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Διόνυσο, στη μνήμη του αποβιώσαντος πρώην προέδρου του συλλόγου Κ. Μαλαματίνη.
* Αποφασίσθηκε να παραπέμπονται στην Επιτροπή Διαιτησίας (βάσει ΚΑΠ), όσοι διαιτητές δεν αποστέλλουν εντός 48 ωρών στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ τα φύλλα αγώνων που διαιτήτευσαν. Παρατηρείται ότι πολλοί διαιτητές καθυστερούν την αποστολή των Φ.Α. τόσο των πρωταθλημάτων ανδρών όσο και των πρωταθλημάτων υποδομών.
* Εγκρίθηκε το αίτημα του Α.Ο. Κουβαρά, να συμμετάσχει η ομάδα τζούνιορ του Κουβαρά στη θέση της Α.Ε. Μενιδίου, που απεβλήθη από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι η υπόθεση τελεσιδίκησε.
* Στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας, συμφωνήθηκε να επικυρωθούν οι συμπληρωματικές προκηρύξεις όλων των πρωταθλημάτων.

Θέμα Ξενοφώντα Ρούσση
Κατόπιν έντονης γραπτής διαμαρτυρίας του Ωρωπού, για την παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Ξεν. Ρούσση στον πάγκο του Νικηφόρου, στο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος, το Δ.Σ. αποφάσισε να καλέσει εγγράφως τον κ. Ρούσση, να ξεκαθαρίσει τη θέση του, επειδή δημιουργεί αναστάτωση στο πρωτάθλημα.
Η άποψη που επικράτησε στη συζήτηση που έγινε, ήταν ότι εφόσον ο κ. Ρούσσης επιλέξει τη θέση του μέλους του Δ.Σ., πρέπει να πάψει να κάθεται σε πάγκο ομάδας. Αλλά εφόσον επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του προπονητή, πρέπει να παραιτηθεί της θέσεώς του ως μέλος της διοίκησης της Ένωσης.

Πρόβλημα με παρατηρητή
Επειδή υπήρξαν σημαντικές διαφορές -που επεσήμανε η Επιτροπή Πρωταθλήματος- στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα (που συμπληρώνει ο διαιτητής) και στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα, για την συνάντηση πρωταθλήματος Κορωπίου – Μάχης Μαραθώνος, το Δ.Σ. αποφάσισε την σιωπηρή τιμωρία του παρατηρητή για συγκεκριμένο χρονικό διἀστημα…
Επίσης, θα ζητηθεί από τους παρατηρητές αγώνων να είναι πιο προσεκτικοί στην άσκηση των καθηκόντων τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money