Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΩΡΩΠΟΣ 5-1


Με 4 τέρματα του Παπαγεωργίου (που αν και αμυντικό χαφ παίζει στην επίθεση στα τελευταία παιχνίδια), η Λαυρεωτική νίκησε εύκολα στο β’ ημίχρονο τον Ωρωπό, που δεν είχε κίνητρο να διεκδικήσει τίποτε περισσότερο!
Μετά το 2-0, ο Αποστολόπουλος με φοβερό σουτ από 35 μέτρα, έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Λάμπρου, σημειώνοντας ένα εκπληκτικό γκολ, μειώνοντας σε 2-1 και δημιουργώντας άγχος στους γηπεδούχους, που υπερείχαν αλλά έβλεπαν η τύχη να τους γυρίζει την πλάτη!
Όμως στο β’ μέρος, η κατάσταση άλλαξε άρδην, καθώς ο Πάνου στο 49’ διαμόρφωσε το 3-1 και άνοιξε τον δρόμο της άνετης επιβολής…
Το άσχημο γεγονός για την Λαυρεωτική συνέβη στο 87’ όταν απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο έμπειρος επιθετικός Κ. Παπαδόπουλος, επειδή έδωσε αγκωνιά σε αντίπαλο που τον ενόχλησε με την συμπεριφορά του!
Η σειρά των τερμάτων:
1-0: 7' Παπαγεωργίου
2-0: 35' Παπαγεωργίου
2-1: 39’ Αποστολόπουλος
3-1: 49’ Πάνου
4-1: 60' Παπαγεωργίου
5-1: 83' Παπαγεωργίου
Καλή η διαιτησία των Παπαδόπουλου, Ακτύπη και Μπαλάγκα.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρούγκας, Παντελιάς, Χασιώτης, Πάνου, Μακρής, Ιατρού (81' Θ. Μιχαηλίδης), Παπαγεωργίου (85' Ρώμας), Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης (46' Δ. Μιχαηλίδης).
ΩΡΩΠΟΣ: Μαγγίνας, Ανυφαντής, Κανατάς (65' Μηλακώτης), Κατερίνης, Λέων (62' Αρκουλής), Μέγας (60' Γιακουμέλος), Κρομμύδας, Βούσουλας, Νουόμπα, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money