Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 5-1


Με σωστή λειτουργία και μεθοδικότητα, ο Άρης Βούλας δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αγωνιστικά καλό Ωρωπό και τον συνέτριψε με 5-1. Φαίνεται ότι η ομάδα του Ωρωπού οδεύει σταδιακά προς την Β’ κατηγορία…
Το σκορ άνοιξε (1-0) με κεφαλιά του Παππά στο 23’, κι έτσι έληξε το ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες.
Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να περάσουν στην επίθεση, αλλά η κίνηση αυτή ανέδειξε σημαντικά αμυντικά κενά, που εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι.
Έτσι, μέσα σε 10’ λεπτά παραγωγικού ποδοσφαίρου, ο Άρης Βούλας σημείωσε τρία τέρματα (67’ Παππάς, 71’ Α. Παπαγεωργίου, 73’ Βεϊζάι), με ενέργειες και συνδυασμούς που είχαν «δουλευτεί» στις προπονήσεις της ομάδας.
Προσωρινά μείωσε (4-1) ο Νουόμπα και το σκορ έκλεισε –όπως το άνοιξε- ο Παππάς στο 89’!
Ο Παππάς με τα 3 τέρματα που σημείωσε, ήταν –ως συνήθως άλλωστε- ο καθοδηγητής των επιθετικών ενεργειών των γηπεδούχων. Ο Ωρωπός διέθετε 3-4 καλούς παίκτες, που δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια, δεν τα παράτησαν. Αλλά έπαιζαν ανορθόδοξα…
Πολύ καλή η διαιτησία των Φαμέλη, Μπουξμπάουμ, Καζζά.
ΑΡΗΣ: Τσιόμπος, Διακρούσης (40 λ.τρ. Βεϊζάι), Αντάρτης, Θεμελίδης, Ροδίτης, Μανταλόζης, Π. Μαντακίδης, Πολυχρονιάδης, Λ. Μαντακίδης (75' Πάσας), Παππάς, Διγενής (60' Α. Παπαγεωργίου).
ΩΡΩΠΟΣ: Τσεβάς, Λ. Παπαγεωργίου, Ανυφαντής (62' Κανατάς), Γκλιάτης, Βούσουλας (75' Ε. Στεφανής), Μέγας, Κατερίνης, Αποστολόπουλος, Κ. Στεφανής, Σωτηρόπουλος, Κρομμύδας (56' Νουόμπα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money