Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4-0


Το γκολ του Λούτζι (2-0) στο 43'


Χωρίς να φορτσάρει ο Κεραυνός, σημείωσε καταπληκτική νίκη με 4-0 επί της αγωνιστικής Λαυρεωτικής, που τον έφερε 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. 
Διάφορες ελλείψεις στην αρχική 11άδα, δεν επέτρεψαν στον Κεραυνό να έχει την συνηθισμένη ανάπτυξη στο παιχνίδι του. Δεν είχε την «σπιρτάδα» και την αποτελεσματικότητα πολλών αγώνων του α’ γύρου. 
Πάντως, σημείωσε δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και δεν ανησύχησε σε καμία περίπτωση για το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, δημιούργησαν κι έχασαν 2-3 κλασσικές ευκαιρίες αλλά οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο τέρματα με σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις τον Χ. Παππά. Το πρώτο στο 38’ και το τρίτο στο 65’, με σουτ από 30 και πλέον μέτρα! Ο νεαρός τερματοφύλακας Λάμπρος βρέθηκε σε κακή ημέρα και δέχθηκε «εύκολα» γκολ…
Το 2-0 πέτυχε πάλι από λάθος της άμυνας ο Λούτζι στο 43’ και το σκορ έκλεισε ο Γ. Ρώμας στο 76’.
Η απουσία του ξαφνικά τραυματία (με κοιλιακούς) Βαγγέλη Τζώρα από την σύνθεση της Λαυρεωτικής, αποτέλεσε σημαντική απώλεια για τους φιλοξενούμενους.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μάλαμα (Παπαδιώτης και Ανδρ. Βλάχος).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης (70' Μεγαγιάννης), Λούτζι, Κρυεμάντι, Δ. Ρώμας (73' Σταμάτης), Κοντογιάννης, Κατσίκης (55' Γ. Ρώμας).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (56' Παντελιάς), Χασιώτης, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Παπαγεωργίου, Μιχαηλίδης (86' Ιατρού), Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money