Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3-2


Το 3-1 από τον Αρκάδιο Βαζέχα


Αλλαγμένος προς το καλύτερο ο Νικηφόρος, σημείωσε εντυπωσιακή νίκη 3-2 επί του ελλιπούς αλλά και σε κακή ημέρα Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, που υπέστη την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του…
Η απόδοση του γηπεδούχου Νικηφόρου ήταν τόσο καλή, που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν θύμιζε τις προ εβδομάδων εμφανίσεις του! Ο Βαζέχα, μαζί με τον Τσιριγώτη, τον Παπαβασιλείου και τον Νάτση, πήραν τις σχετικές πρωτοβουλίες και οδήγησαν την ομάδα τους σε περιφανή θρίαμβο!
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα και έμεινε 5 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους… Πάντως, ο νεοαποκτηθείς Σινάνι, όχι μόνο σκόραρε αλλά άφησε και καλές εντυπώσεις.
Στο 10′ ο Βαζέχα με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ άνοιξε το σκορ (1-0) και με αυτό το αποτέλεσμα τελείωσε το ημίχρονο.
Αποφασισμένοι να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 52’ με τον Σινάνι αλλά αντί να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, πάλι οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και πολύ γρήγορα (60’), με κεφαλιά του δραστήριου Χαρικιόπουλου, ξαναπήραν το προβάδισμα στο σκορ (2-1).
Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στις εστίες, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, αλλά ο Νικηφόρος ήταν πιο επικίνδυνος και ο Βαζέχα σημείωσε στο 70’ το 3-1!
Νέα πίεση του Ολυμπιακού, απέφερε στο 73’ πέναλτυ, που εκτέλεσε με επιτυχία ο Αθανασόπουλος (3-2). Ακολούθησε σειρά προσπαθειών και χαμένων ευκαιριών εκατέρωθεν, χωρίς άλλη αλλαγή του αποτελέσματος.
Σίγουρα οι απουσίες των Τσέλια, Τσουμάνη, Φιλλή και Ευαγγελινού (του οποίου πέθανε η γιαγιά και πήγε στην κηδεία της), επηρέασαν τον Ολυμπιακό, αλλά μπορούσαν και οι υπόλοιποι παίκτες να αγωνισθούν καλύτερα!
Ο Νικηφόρος έχει σημειώσει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος με τις οδηγίες του Φώντα Ρούσση και δείχνει τα σημάδια της καλής ομάδας που είχε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Πολύ καλή η διαιτησία του Α. Γαλάνη και των βοηθών του Σπυρόπουλου και Δ. Τζαφόλια.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αντεριώτης (65' Αλεξανδράκης), Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάϊ, Παπαβασιλείου, Χαρικιόπουλος (75' Ζέεμπε), Τσιριγώτης, Βεντούρης, Βαζέχα, Αποστολόπουλος (85' Βαγενάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης (80' Κάππος), Λέκα (60' Μπιτάκος), Μηλιώτης (50' Σταυρόπουλος), Σινάνι, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
Το 3-2 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Νικήτα Αθανασόπουλου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money